Sports de ca Nostra

Cort presenta el II Memorial de Ciclisme en Pista Antonio Abraham-Gran Premi Hiermar

DSC_0024El director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Damià Vich, ha assistit a la presentació a l’Institut Municipal d’Esports (IME), del II Memorial de Ciclisme en Pista Antonio Abraham-Gran Premi Hiermar, que tindrà lloc dissabte que ve, dia 5 d’abril, al velòdrom Palma Arena. 

A l’acte de presentació d’aquesta nova edició també hi han estat presents Antonio Abraham, fill de l’homenatjat; Andreu Vilallonga, gerent del Palma Arena; Xavier Bonnín, vicepresident de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears; Joan Llaneras, de l’Escola de Ciclisme Joan Llaneras, i el major Mora en representació de la Policia Local.

Damià Vich ha recordat la passió pel ciclisme d’Antonio Abraham, així com la seva tasca professional com a Policia Local de Palma, “per la qual cosa per a l’Ajuntament de Palma és un orgull poder col·laborar amb el seu fill Toni en aquest esdeveniment esportiu, obert tant a la Forces i Cossos de Seguretat com als ciclistes federats que vulguin participar a les diverses categories”.

La segona edició d’aquest memorial s’iniciarà el dissabte matí amb una jornada de portes obertes per a tots els membres dels Cossos i Forces de Seguretat, seguida el capvespre per les competicions de ciclisme en les diferents categories federades. En aquestes competicions hi podran participar ciclistes en les categories d’aleví, cadet, infantil, junior, màster 30, màster 40, màster 50, màster 60, open, principiants, promeses i promoció.

Peu de foto: Peu de foto: (D’esquerra a dreta): Major Mora, Joan Llaneras, Toni Abraham, Damià Vich, Catalina Sampol, vídua de l’homenatjat, Juan Antonio, un altre fill de l’homenatjat, Xavier Bonnín, i Andreu Vilallonga.

 

 

Cort presenta el II Memorial de Ciclismo en Pista Antonio Abraham-Gran Premi Hiermar

Las competiciones ciclistas se celebrarán el próximo sábado día 5 en el velódromo Palma Arena

 

Palma, 1 de abril de 2014.- El director general de Deportes del Ayuntamiento de Palma, Damià Vich, ha asistido a la presentación en el Institut Municipal d’Esports (IME), del “II Memorial de Ciclismo en Pista Antonio Abraham-Gran Premi Hiermar”, que se celebrará el próximo sábado día 5 de abril en el velódromo Palma Arena.

En el acto de presentación de esta nueva edición también ha estado presentes Antonio Abraham, hijo del homenajeado; Andreu Villalonga, gerente del Palma Arena; Xavier Bonnin, vicepresidente de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, Joan Llaneras, de la escuela de ciclismo Joan Llaneras y el Mayor Mora en representación de la Policía Local.

Damià Vich, ha recordado la pasión por el ciclismo de Antonio Abraham, así como su labor profesional como Policía Local de Palma “por lo que  para el Ayuntamiento de Palma es un orgullo poder colaborar con su hijo Toni en este evento deportivo, abierto tanto a la Fuerzas y Cuerpos de Seguridad como a los ciclistas federados que quieran participar en las diversas categorías”.

La segunda edición de este memorial se iniciará el sábado por la mañana con una jornada de puertas abiertas para todos los miembros de los Cuerpos y Fuerzas de Seguridad, al que seguirán por la tarde las competiciones de ciclismo en las diferentes categorías federadas. En estas competiciones podrán participar ciclistas en las categorías de alevín, cadete, infantil, junior, Master 30, Master 40, Master 50, Master 60, Open, principiantes, promesas y promoción.

 

 

Los comentarios están cerrados.