Sports de ca Nostra

Adri Baravalle, del Físics Ciutadella, estarà a Eivissa entre els millors púgils‏

FOTOOOOOOOEl púgil ciutadellenc Adri Baravalle, del Físics Ciutadella, va aconseguir passar a la  gran final del Campionat de Balears de Boxa Elit que tindrà lloc  aquest pròxim cap de setmana a Eivissa, després de vèncer als punts al seu rival del gimnàs Prínceps Boxing, contra qui va ser superior. Gran notícia  per a la boxa menorquina, que tindrà entre els millors a dos boxadors de Ciutadella;el propi Baravalle, i Sergi Quintana, tots dos del Físics Ciutadella i que participaven per primera vegada en el campionat autonòmic.
“Amb  indiferència que es guanyi o es perdi en la final d’aquests pròxims dies a Eivissa, estar allà entre els millors ja és tot un  èxit», en paraules del seu entrenador, José Rodríguez Calero.

Los comentarios están cerrados.