Resultats i cròniques CE Escolar / 29-30 març 2014

31 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Horarios y resultados
escolar1Preferent
CD Alaro, 1 – CE Escolar, 0
Sortida complicada, la que tenia el nostre primer equip, a Alaró, tercer classificat i on aconseguir la victòria és prou difícil. Amb aquesta nova derrota, la liguilla de cada pic es troba mes enfora, per bé que encara no és totalment impossible. Ànims, s’ha de seguir lluitant!
Juvenil CE Escolar, 4 – CF S’Horta, 2
Gols : David Carmona 2, Javier Garcia y Joan Aso.
Gran partit dels juvenils, que es van imposar al líder de la classificació i van demostrar que amb ofici i lluita es poden aconseguir resultats. Ara cal seguir amb aquest bon joc en camp contrari, per tal de no sofrir una altra ensopegada.
Cadet  CE Escolar,  0 – CD Santa Maria, 3
 
Partit molt travat i dur per a l’equip d’Ángel Dominguez, en què finalment es va imposar el físic de l’equip de Santa Maria. Tots els gols van arribar a la segona part.
Infantil A
CE Escolar, 0 – Sporting Atlètic Ciutat de Palma, 2
 
Els infantils van caure contra un equip de la seva mateixa lliga, resultat condicionat per les baixes que té l’equip d’en Toni Brunet. Així i tot, aquesta jornada, els infantils han aconseguit la salvació matemàtica a Primera Regional Infantil, la categoria més alta d’aquesta categoria. ENHORABONA!
 
Infantil B 
Descansa
 
Aleví A
UD Son Oliva 1 –  CE Escolar, 9
Gols : Alejandro Barroso 3, Sergio Barroso 2, Tomeu Ferrer 2, Federico Méndez y José Angel Segura
Partit dominat per l’Escolar des del primer minut, i en el qual no va donar opcions al Son Oliva en cap moment.
Aleví B
CE Escolar B, 3 – Atlètic Cide, 2
Gols : Alex Torremocha, Alejandro Garcia y Dani de Frutos
Una victòria més de l’equip de Bernat Marti i ja van 10 jornades sense perdre. La propera jornada visiten el camp de l’Atlètic Manacor, líder de la categoria i equip recentment descendit de Preferent. Una sortida gens fàcil per als nostres alevins.
 
Aleví C 
CE Alqueria,  3 –  CE Escolar C, 3
Gols : Marc Alzamora, Xavi Morales y Felipe Izquierdo.
Empat al camp de l’Alqueria, un equip de segon any situat a la part baixa de la classificació. Segon empat consecutiu de l’equip de Víctor Ros.
 
Benjamí A 
CD Sineu,  6 – CE Escolar, 4
Gols : Alex Barrantes 2, Javi Barrantes y Jairo Quiles.
Nova derrota de l’equip de José Luis Triguero. Estam segurs que prest sortirà d’aquesta mala ratxa i tornarem a gaudir de bons resultats.
 
Benjamí B
CE Escolar, 1 – UE Petra, 4
Gols : Sergi Vives
L’equip d’en Xisco Vives va estar a prop de la victòria, ja que amb un 1-1 en el marcador va tenir ocasions i oportunitats per posar-se per davant en el marcador.
Prebenjamí CE Felanitx,  11 – CE Escolar, 0
Els nostres menuts van visitar el líder de la categoria i van caure per una considerable golejada. En aquesta categoria es nota molt la diferència de ser de primer o segon any i això es manifesta amb aquests resultats que no han de ser rellevants per als nins, ja que a aquestes edats el que realment importa és aprendre a jugar i gaudir.

capvermell

Comentarios cerrados