Sports de ca Nostra

CINC PERLES DEL FÍSICS CIUTADELLA AL CAMPINAT D’ESPANYA D’OVIEDO‏

KARATE GRUPEspectacular. El gimnàs Físics Ciutadella segueix donant que xerrar en el món del karate. Aquests dies, cinc competidors entrenats per Jesús Triay ‘Shuto’ s’han classificat pel pròxim Campionat d’Espanya Infantil que es celebrarà els dies 12 i 13 d’abril a Oviedo. Francesc Sanz, Laia Taltavull, Rafel González, Julen Triay i Judith Álvarez competiran en kumite entre els millors del país, en un nou exit del club ciutadellenc.

El Físics Ciutadella serà d’aquesta manera l’únic club de Menorca present al Nacional 2014 i a part, serà el club amb més representació de karateques de les Illes Balears, prova de la bona feina feta amb Jesús Triay ‘Shuto’ al capdavant. Finalment, el seleccionador balear Francisco Mota, amb l’ajut de Cristina Ferrer, s’han decidit per aquests cinc prometedors competidors, que precisament viatjaran amb la monitora lluitadora del Spirit Alaior.

Los comentarios están cerrados.