Cronica Voleibol Manacor‏

25 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

OLYMPUS DIGITAL CAMERADARRER PARTIT DE LA TEMPORADA DE 1ª BALEAR MASCULINA   

CV. BAR TRUIS MANACOR – CV. PETRA : 3-1 (25-21, 14-25, 25-17, 25-20).

Comentari : L’equip de 1ª Balear Masculina va tancar la Lliga amb una victoria devant el CV. Petra. Després de guanyar el primer Set, els nostres jugadors se varen relaxar en el segon Set que va esser guanyat per l’equip visitant amb molta claretat. Els nostres jugadors varen reaccionar i no varen tenir cap problema per endur-sen el tercer i quart Set.Amb aquesta victoria, el nostre equip ha finalitzat a la primera posición d’aquesta segona Fase de la Lliga, amb 4 victories i 2 derrotes en el tiebrek del cinqué Set.

L’EQUIP CADET FEMENI DE MANACOR CLASSIFICAT PEL CAMPIONAT DE MALLORCA.

 

Amb la victoria per 3-0 en un igualat partit amb el CV. Artá, el nostre equip Cadet Femeni de Manacor, s’ha classificat matematicament a la 3ª plaça de la Lliga i, per tant, pel Campionat de Mallorca. El Cadet Femení “A” de Porto Cristo no va tenir cap problema per guanyar per 0-3 dins el CV. Agora de Portals.
la categoria Juvenil Femenina, victoria dels 2 equips. El Juvenil “A” va guanyar al CV. Artá per 3-0 i el Juvenil “B” al CV. Sagrat Cor per 3-1.
A la categoría Infantil Femenina també hi va haver doble victoria dels nostres equips. L’Infantil “A” del CV- Manacor va guanyar per 3-1 a La Salle Pont D’Inca i el de Porto Cristo va guanyar amb facilitat dins Vilafranca per 0-3

Els horaris dels partits d’aquest cap de setmana, son els següents :

Infantil Femení : CV. Manacor “B” – CV. Esporles “B”, divendres a les 18’00 hores.

Cadet Femeni : CV. Porto Cristo “A” – CV Montesión “B”, dissabte a les 11’00 h.

Juvenil Femení : CV. Manacor “A” – CV. Sagrat Cor, dissabte a les 12’00 hores.

Comentarios cerrados