Sports de ca Nostra

La XXII Mitja Marató Ciutat de Palma, la 10 km Port de Palma i la XIII Cursa Popular El Corte Inglés bate records

Carrera1Més de 8.000 persones han pres part aquest matí a la XXII Mitja Marató Ciutat de Palma i IV 10 km Port de Palma, així com en la XIII Cursa Popular El Corte Inglés, que ha tingut el seu punt de partida i arribada al camí de l’Escollera i que ha discorregut pel Passeig Marítim, autovia de Llevant, Passeig Sagrera i centre de Palma. La participació registrada avui ha estat la més gran en la història d’aquestes tradicionals proves esportives, que han estat seguides per un públic nombrós.

 

El director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Damià Vich, ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida de les tres proves, que han començat a les 10 del matí. L’acte ha comptat amb la presència del president de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears, Gabriel Gili, el director de relacions externes d’El Corte Inglés, Antonio Sánchez; Toni Peña, del Club Bikila Mallorca Toni Peña, i el president i coordinador del Club Marathon Mallorca, Joan Ramis i Baldomero Oliver, respectivament.

 

Els guanyadors de la XXII Mitja Marató Ciutat de Palma han estat, en la categoria masculina, Carlos Martínez Graus, amb un temps oficial de 1:11:15; Jonatan Gómez Espínola (01:12:41), i Jesús Peralta Aguilar (1:14:49). En fèmines, les tres primeres classificades han estat Julia Viellehner (01:17:44), Steffi Jansen (01:24:03) i Sebastiana Llabrés Ramis (01:24:04).

 

Els guanyadors de la IV 10 km Port de Palma han estat, en la categoria masculina, José Luis García Pujadas, amb un temps oficial de 0:33:49; José Antonio Planells García (0:34:11), i Juan José Ríos Romero (0:34:32). En fèmines, les tres primeres classificades han estat Vielhaber Felicitas (0:37:53), Carolina Sitges (0:38:54) i Lauren Mackin (0:42:21).

 

Quant a la XIII Cursa Popular El Corte Inglés, aquesta ha tingut com a guanyador a Luis Fullana Arias, del Club Atletismo Palma. El col·legi que ha aportat major nombre de participants a aquesta prova esportiva ha estat el Sant Agustí.

 

 

La XXII Media Marathon Ciutat de Palma, la 10 km Port de Palma y la XIII Carrera Popular El Corte Inglés baten su récord de participación, con más 8.000 corredores

Las tradicionales pruebas deportivas se han celebrado esta mañana y han sido seguidas por un público numeroso

 

Palma, 23 de marzo de 2014.- Más de 8.000 personas han tomado parte esta mañana en la XXII Media Marathon Ciutat de Palma y IV 10 km Port de Palma, así como en la XIII Carrera Popular El Corte Inglés, que ha tenido su punto de partida y llegada en el camino de la Escollera y que ha discurrido por el Paseo Marítimo, autovía de Levante, Paseo Sagrera y centro de Palma. La participación registrada hoy ha sido la mayor en la historia de estas tradicionales pruebas deportivas, que han sido seguidas por un público numeroso.

El director general de Deportes del Ayuntamiento de Palma, Damián Vich, ha sido el encargado de dar el pistoletazo de salida de las tres pruebas, que han dado comienzo a las 10 de la mañana. El acto ha contado con la presencia del presidente de la Federación de Atletismo de las Islas Baleares, Gabriel Gili; el director de relaciones externas de El Corte Inglés, Antonio Sánchez; Toni Peña, del Club Bikila Mallorca Toni Peña, y el presidente y coordinador del Club Marathon Mallorca, Juan Ramis y Baldomero Oliver, respectivamente.

Los ganadores de la XXII Media Marathon Ciutat de Palma han sido, en la categoría masculina, Carlos Martínez Graus, con un tiempo oficial de 1:11:15; Jonatan Gómez Espínola (1:12:41), y Jesús Peralta Aguilar (1:14:49). En féminas, las tres primeras clasificadas han sido Julia Viellehner (1:17:44), Steffi Jansen (1:24:03) y Sebastiana Llabrés Ramis (1:24:04).

Los ganadores de la IV 10 km Port de Palma han sido, en la categoría masculina, José Luis García Pujadas, con un tiempo oficial de 0:33:49; José Antonio Planells García (0:34:11), y Juan José Ríos Romero (0:34:32). En féminas, las tres primeras clasificadas han sido Vielhaber Felicitas (0:37:53), Carolina Sitges (0:38:54) y Lauren Mackin (0:42:21).

En cuanto a la XIII Carrera Popular El Corte Inglés, ésta ha tenido como ganador a Luis Fullana Arias, del Club Atletismo Palma. El colegio que ha aportado mayor número de participantes a esta prueba deportiva ha sido el San Agustín.

 

 

Los comentarios están cerrados.