Podes i Tales CV Pòrtol es classifica per a la fase d’ascens a Primera Nacional

18 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

99ac3c_f535efcb24c148159990f152af77d32f_jpg_srz_378_247_75_22_0_50_1_20_0Brillant victòria del Podes i Tales CV Pòrtol, que li atorga la condició de subcampió de Balears i el classifica per a la fase d’ascens a primera nacional. El resultat fou de 0-3 per al Podes i Tales CV Pòrtol davant l’Artà, amb parcials de 23-25, 12-25 i 14-25.

El partit començava amb la incertesa del resultat del partit que disputaven l’Ushuaïa Eivissa i el CV Esporles, ja que el primer ens aventatjava en un set a la classificació i el segon, per la seva condició de classificat, no garantia competir amb tot el seu potencial. La nostra única opció era obtenir els tres punts i esperar l’altre resultat.

El primer set començava amb clares mostres de falta de concentració per la nostra part, amb desajustaments en bloqueig, errors en atac i inseguretat en recepció. D’aquesta manera, el Licors Moyà Artà, que no va faltar al seu compromís amb la competició a pesar que no se jugava res, es va avançar al marcador, arribant a consolidar un avantatge de vuit punts. Una substitució apostant per la veterania, amb el marcador 19-12 en contra, va permetre refer-mos tàcticament i remuntar el marcador amb un parcial de 4-13, finalitzant el set amb un ajustadíssim 23-25.

A partir d’aquest moment el Licors Moyà Artà va perdre la convicció per la victòria i va deixar de ser un obstacle per als nostres objectius. El Podes i Tales CV Pòrtol, que ha anat cresquent al llarg de la temporada i que arribava al partit en el seu millor moment de forma i joc, es va imposar amb claredat els dos següents sets.

Al finalitzar el partit, la notícia que l’Ushuaïa Eivissa havia aconseguit la victòria per un insuficient 3-2, va desatar l’alegria de l’equip per aconseguir un objectiu inesperat a principi de temporada.