Resum futbolístic del cap de setmana del CCE Sant Lluís

17 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

1601133_10202697980244015_1631614104_n1-300x202Queda enrere un nou cap de setmana futbolístic en què els nostres equips de la base afrontaven una nova jornada de partits amb diferent sort per a ells . Enfilant ja el tram final de la competició , els nostres equips es van situant en la taula classificatòria per marcar nous objectius en els últims partits d’aquesta temporada .

El conjunt Aleví B , va aconseguir una victòria de prestigi davant el CE Ferreries que es presentava en l’Annex de Ses Canaletes com a líder i malgrat el resultat ( 3-1) segueix conservant aquesta primera posició però ara empatat a tot amb el quadre lluiser i el CD Menorca B. Els pupils de Quique van tornar a rendir a un nivell alt davant un rival que no va posar les coses fàcils als blaus . Nassif avançava als de Ses Canaletes i obligava als blaugranes a fer un sobreesforç per donar la volta al marcador . Van aconseguir l’empat els de José Pons per mediació d’Albert però el CCE no acuso el cop , dos gols en el tram final obra de Jaume i Marc van donar la victòria als locals que rendiran visita a CD Menorca B en el pròxim cap de setmana a un duel directe en la lluita pel títol .

Un altre dels conjunts de la nostra Entitat que es troba en plena forma és el Cadet de Felip Gormes que va vèncer sense molts problemes a un UE Sami que planto a Ses Canaletes molt treballador i solidari . Va haver de posar tot de la seva part el quadre lluiser per aconseguir doblegar al seu rival per dos gols a zero , cosa que li permet seguir a la part alta de la classificació , ocupa un meritori sisè lloc a només 6:07 punts del segon i tercer classificat a falta de 3 jornades per a la conclusió de la Lliga . Els gols per part local van ser en aquesta ocasió per Guiem que va obrir el marcador al minut 14 i el va tancar el mateix en el 78 .

L’equip Benjamí B de Lluís Muñoz va ser un altre dels que va aconseguir assaborir les mels del triomf , amb un contundent 5-0 davant el Dosa CF . Dos gols de Kim i Tomeu i un altre de Xavi Finestres donar la victòria a un equip que des que va començar la competició , allà al mes d’octubre , ha fet passos de gegant en la seva progressió com a conjunt . L’adaptació a la categoria ha estat perfecta i això es nota al camp. La victòria no fa més que reforçar en el seu treball al grup i deixar cares d’alegria en els xavals .

Diferent sort van córrer la resta d’equips , tant l’Aleví A com l’Infantil , Benjamí A i Juvenil van caure derrotats en els seus partits de Lliga davant els diferents rivals als quals es van enfrontar . Després d’un impressionant partit a la setmana anterior , l’equip de Joshua visitava San Carlos en un partit en què van caure derrotats per 7-0 davant un rival que va estar molt més fi que els lluisers . No queda una altra que passar pàgina i treure encara més la ganes de treballar com ho estan fent des de fa temps , amb les derrotes un equip han d’aprendre més que amb les victòries i durant aquesta setmana toca corregir aquests errors .

Tampoc va tenir l’encert necessari per doblegar al seu rival l’equip Benjamí A de Toyo , que va caure derrotat per dos gols a un en la seva visita al CD Menorca A en un partit on es van avançar els lluisers al marcador al minut 30 per mediació de Lluc però el seu rival amb dos gols consecutius va donar la volta al marcador i es va dur el triomf en un partit en què va poder passar qualsevol cosa però al final la sort de la victòria va caure del costat blaugrana .

Partit igualat el de l’equip Infantil a la seva visita a Bintaufa per enfrontar-se al CF Sporting de Maó caient derrotats per 2-1 en el tram final del partit. Un gol al poc de començar d’Adrià va donar l’avantatge als de Escaño que no van saber gestionar el resultat tot i gaudir de moltes ocasions de gol . Els locals van buscar el triomf amb insistència fins aconseguir-ho.

En el mateix Bintaufa però en la tarda de dissabte va ser el conjunt Juvenil de Pedro Palliser qual s’enfrontava als maonesos recollint el mateix resultat que els seus companys de l’Infantil . Una trobada que va estar marcat per l’ensurt del minut 60 , en què el nostre jugador i entrenador de l’equip Futbol 6, Adrian Lorenzo va haver de ser evacuat en ambulància fins a la Policlínica Verge de Gràcia després d’impactar de manera fortuïta i involuntària amb el porter local Marc . El jugador que va passar la nit en observació i va ser donat d’alta al dia següent i es troba a casa recuperant-se del fort cop al  igual que els seus companys que van jugar els últims minuts del partit més pendents de l’estat en què es trobava el seu company que del partit en si . La derrota per dos gols a un va ser el de menys i la victòria va ser la recuperació del seu company Adrian


José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís

Comentarios cerrados