Noticies C.Voley Soller

17 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

cv.soller  infantil fem AJUVENIL FEMENI : CLARA DERROTA DEL D·TEX SOLLER DAVANT EL LIDER

JUVENIL FEMENI : CLARA DERROTA DEL D·TEX SOLLER DAVANT EL LIDER

Posted: 17 Mar 2014 01:16 AM PDT

VC CIDE 3-0 CVS D·TEX SOLLER (25-15/25-9/25-8)

Les nostres jugaven a Palma contra el lĂ­der de la categoria, un partit en que s’esperava veure lluita i bon joc pero que va decebre a tots els assistents per la diferència que es va veure damunt la pista del col-legi palmesĂ . Nomes en el primer set, les solleriques varen mantenir l’intenssitat i amb bones accions defensives aguantaren el set igualat fins al 12-12 en que despres d’una mala ratxa en recepciĂł, la diferència de 7 punts ja va ser insalvable.

A partir d’aquĂ­, el desordre i el desĂ nim aparegueren en un D·Tex SĂłller que ja no va creure en cap moment en les seves possibilitats i que va caure en els dos segĂĽents parcials amb mes claredat del que es podia esperar. La diferència en el marcador no reflexa la realitat dels dos equips, tot i que les palmesanes son lĂ­ders per mèrits propis amb un equip molt potent, sobretot en atac.

Proper partit de les solleriques a Son Angelats, el dissabte 22 a les 18:00 h del capvespre davant el CV ArtĂ .

CADET FEMENI A : EL CONST. MIQUEL MORELL SOLLER PERD DESPRES DE JUGAR UN BON PARTIT

Posted: 17 Mar 2014 01:14 AM PDT

CONST. MIQUEL MORELL SOLLER 2-3 LA SALLE PONT D’INCA (25-15/13-25/20-25/25-20/8-15)
Aquest passat dissabte a Son Angelats es disputava un interesantíssim partit entre el nostre equip Cadet A femení i La Salle Pont d’Inca que va acabar amb una altra derrota per 2-3 i ja en van quatre amb aquest resultat amb parcials de 25-15/13-25/20-25/25-20/8-15.

Les nostres nines es poden anar amb la consciencia ben tranquila de que ho donaren tot damunt la pista del pavellĂł de Son Angelats, però la sort del cinquè set o la manca d’experiència a l’hora de competir a aquest nivell d’exigència, va fer que tornĂ©ssim a perdre en el tie break en un partit que va ser molt igualat amb alts i baixos. El primer set va ser de domini solleric amb claredat, jugant amb confiança i dominant el marcador. Desprès varen passar a tot el contrari i les visitants s’imposaren en aquest segon set per un clar 13-25.
El tercer set va ser mes igualat però amb avantatge en tot moment per les visitants que tot i l’esforç de les solleriques no aconseguiren donar caça en el marcador a les visitants, perdent aquest set per cinc punts. En el quart set les nostres ho donaren tot i aconseguiren dominar el joc amb petites avantatges en el marcador que les nostres nines no deixaren fins arribar al final de set per 25-20.
Arribat al cinquè set els dos conjunts lluitaven amb totes les seves forces però les visitants agafaren avantatge des del principi i el seu joc va pujar de nivell guanyant clarament.
El proper dissabte visitaran el pavelló del Col·legi Cide per jugar davant el líder invicte de la competició al que ja es va estar apunt de guanyar en el partit de la primera volta.

INFANTIL FEMENI A : COMODA VICTORIA DEL CVS FET A SOLLER

Posted: 17 Mar 2014 12:17 AM PDT

CVS FET A SOLLER 3-0 ENTREC. MONTESION A (25-8/25-19/25-9)
El nostre equip va aconseguir una nova victòria el passat divendres en el pavellĂł de Son Angelats davant el conjunt del Montesion A per un clar 3-0 amb parcials de 25-9/25-19/25-8, en un partit mes còmode del que s’esperava. Les nostres jugadores varen seguir la seva bona ratxa de victòries i aconseguiren endur-se un partit que va començar amb bon joc. En el primer set les nostres nines mostraren bons serveis, control de joc i atacs potents que les visitants no sabien com contrarrestar.

Però desprès d’un set de clar domini nostre vĂ rem passar a un segon set on les nostres baixaren el nivell i les col·legials es varen crĂ©ixer degut que augmentaren la seva defensa i les locals baixaren la seva efectivitat. Tot i això s’apuntaren aquest segon set.

El tercer parcial va ser molt semblant al primer, amb bon joc de les solleriques que s’apuntaren aquest set amb relativa facilitat.
El proper divendres les nostres jugadores visitaran l’AlarĂł en un partit que esperam que sigui un bon espectacle.

INFANTIL FEMENI C : SET GUANYAT I BON PARTIT DEL CONSTRUCCIONS MARC GALINDO SOLLER A MANACOR

Posted: 16 Mar 2014 05:04 PM PDT

CV MANACOR B 3-1 CONST. MARC GALINDO SOLLER
Aquesta setmana el Construccions Marc Galindo va jugar un molt bon partit a Manacor tot i perdre. Es guanyĂ  un set i va veure molt bona feina de les jugadores. S’aconseguĂ­ rebre el servei de les manacorines i es construĂŻren atacs, es donĂ  una bona imatge d’equip que lluita i sobretot que intenta jugar. Derrota per tres sets a un, primer set guanyat 21-25 lluitat i ben guanyat. En el segon i el tercer tornaren un poc els nervis però les nines saberen aguantar i lluitar 25-13 i 25-8. En el quart 25-21 poguĂ©rem forçar el quint set però tenguĂ©rem un poc de mala sort amb un parell de jugades que decantaren sa balança cap al costat local.
La setmana vinent juguem a SĂłller enfront del Pòrtol a les 10:00 h un partit difĂ­cil. AgraĂŻr als pares la seva feina a l’hora d’animar les nines.