Cronica Club Voley Manacor

11 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

CADET FEMENI MANACORVICTORIA PER 3-0 EN EL DARRER PARTIT DE LA TEMPORADA A MANACOR

 

CV. MANACOR – CV. CIEZA: 3-0 (25-17, 25-19, 25-21).

Comentari : Darrer partit de la Temporada dins casa nostra i que millor manera de celebrar-lo que amb una clara victoria per 3-0. Els nombrossos aficionats que dissabte se varen acostar a Na Capallera, varen poder disfrutar d’un bon partit del nostre equip que no va donar cap opció al equip murciá del CV. Cieza.

Aquest dissabte el nostre equip tanca la Lliga visitant la pista del CV. Santo Domingo Petrer, un equip molt jove i al que a la primera volta dins Manacor varem guanyar per un ajustat 3-2, amb 15-13 al tiebreak.

 

BONA VICTORIA DE L’EQUIP CADET FEMENI DE MANACOR

 

Lo mĂ©s destacat dels partits jugats pels altres equips del Club, va esser la lluitada victoria de l’equip Cadet FemenĂ­ de Manacor devant el Soller, un rival directa per la tercera plaça de la Lliga. El nostre equip va remontar un 0-2, guanyant el tercer Set per 30-28. Aquesta victoria, prĂĄcticament l’hi assegura la tercera plaça de la Lliga i la classificaciĂł pel Campionat de Mallorca.

Un altre fet destacat a aquesta jornada va esser que l’equip Cadet Femení “B” de Porto Cristo va perdre el primer Set del Campionat.

A 1ÂȘ Balear, derrota per 3-2 dins Soller de l’equip masculĂ­ i de 3-0 del femenĂ­ dins la pista del CV. Bunyola, primer classificat a la Lliga.

A la categoría Juvenil Femenina, bona victoria per 1-3 del Juvenil “B” dins Montesión i derrota per 0-3 dins Manacor del Juvenil “A” amb el CV. Artá.

El Cadet FemenĂ­ “A” de Porto Cristo va tornar de Soller amb una clara victoria per 0-3, mentre que l’equip Infantil MasculĂ­ va haver de jugar mĂ©s per guanyar per 2-3 dins La Salle P.I.

A la categorĂ­a Infantil Femenina derrota dels equips de Manacor i victoria del de Porto Cristo.

Els horaris dels partits d’aquest cap de setmana, son els segĂŒents :

Infantil Femení : CV. Manacor “B” – CV. Soller, divendres a les 18’00 hores.

Infantil Femení : CV. Porto Cristo – CV. Sta. Magdalena Sofia, dissabte a les 18’00 hores.

Cadet Femení : CV. Porto Cristo “B”  – CV. Sagrat Cor “B”, divendres a les 20’00 hores.

Cadet Femení : CV. Porto Cristo “A” – CV. Esporles, dissabte a les 11’00 h.

Juvenil Femení : CV. Manacor “B” – CV. Son Ferrer, dissabte a les 12’00 h.

1ÂȘ Balear Femenina : CV. Manacor – CV: Portol, dissabte a les 18’00 h.

Comentarios cerrados