4 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

C.V.SollerSENIOR FEMENI : IMPORTANT VICTORIA DEL CVS SĂ“LLER TOURS DAVANT EL PORTOL

SENIOR FEMENI : IMPORTANT VICTORIA DEL CVS SĂ“LLER TOURS DAVANT EL PORTOL

Posted: 04 Mar 2014 05:29 AM PST

CVS SOLLER TOURS 3-0 CV PORTOL (25-18/25-22/25-16)

Intens partit de volei el que es va disputar el passat dissabte al pavellĂł solleric de Son Angelats entre dos equips de la part alta de la classificaciĂł, amb un pavellĂł que presentava una gran assistència d’espectadors que animaven a un i altre equip. Un partit que va acabar amb una importantĂ­ssima victòria sollerica per un clar 3-0 amb parcials de 25-18/25-22/25-16, que amb aquesta victòria s’afiança en la segona plaça de la classificaciĂł general de la Primera Balear femenina.

El partit va començar amb dos equips que cercaven fer-se amb el control del joc, però cap dels dos aconseguia dominar fins que les solleriques començaren a dominar el joc estant mes efectives en el servei i amb atacs mes contundents que al principi, aconseguint apuntar-se aquest primer set per 25-18. El segon set va ser el mes competit ja que les jugadores visitants del Pòrtol no volien donar per perdut el partit i per la seva banda les solleriques volien posar diferència en el marcador i es va voure una interessant lluita que es va decidir als moments finals de set ja que les nostres jugadores varen saber competir millor que les seves rivals. El tercer set va ser de complet domini solleric amb unes jugadores que creien en sa victòria i unes rivals que no podien rebre el servei de les solleriques amb comoditat, cosa que va fer que la victòria en aquest set fos mes fàcil.
El pròxim dissabte visitaran Menorca per retre visita al CV Ciutadella. Molta sort!!…

CADET FEMENI A : SUFRIDA VICTĂ’RIA DE CONST.M. MORELL SĂ“LLER

Posted: 04 Mar 2014 05:17 AM PST

CONST. MIQUEL MORELL SOLLER 3-2 CV ARTA (13-25/25-17/22-25/25-15/15-10)
El nostre equip de Const. Miquel Morell SĂłller va jugar al pavellĂł de Son Angelats el passat dissabte un interesantĂ­ssim partit davant un gran conjunt com es el cadet femenĂ­ del CV ArtĂ , fent un partit molt emocionant i ple de lluita que es va decantar per la mĂ­nima pel conjunt solleric per 3-2 amb parcials 13-25/25-17/22-25/25-15/15-10.
Si en la primera volta el conjunt artanenc va guanyar als solleric per un clar 3-0 sent molt superiors al nostre conjunt, en aquest partit les coses varen estar molt mes igualades i gràcies a petits detalls les nostres s’endugueren aquesta important victòria que els permet seguir en aquesta tercera posició a la classificació.

El primer set va ser clar per les jugadores visitants que varen sorprendre a les nostres nines amb un joc de molta lluita defensiva i amb un atac que no podien controlar les jugadores solleriques. En el segon la cosa canvià i un Const. M. Morell Sóller molt mes lluitador i mes efectiu en atac, juntament amb una menor efectivitat de la defensa visitant va fer que ens apuntéssim aquest set amb claredat. El tercer va ser el mes igualat on es va poder voure una gran lluita entre el dos equip per fer-se amb aquest important set que va caure de cara pel equip visitant, que va sabrà estar millor en el moments finals. En el quart set les solleriques ho donaren tot damunt la pista i amb mes lluita que bon joc s’el adjudicaren amb claredat.
I així arribarem al quint set que va ser mes emocionant que de bon joc. Es va començar amb avantatge sollerica fins a posar-se 7-3 però varen ser les visitants les que varen canviar de pista amb avantatge per 8-7. I quant pitjor ho tenien les solleriques varen saber competir millor i s’adjudicaren aquest emocionant set per 15-10.
El proper dissabte el Const. M. Morell SĂłller visitaran la difĂ­cil pista del Manacor a les 10 del mati. Molta sort!!..

INFANTIL FEMENI C : EL CONSTRUCCIONS MARC GALINDO GUANYA UN SET A LA SALLE PONT D’INCA

Posted: 04 Mar 2014 04:56 AM PST

LA SALLE P.I. 3-1 CVS CONST. MARC GALINDO (25-17/21-25/25-13/25-5)
Dos sets molt bons i dos de dolents. El CVS Construccions Marc Galindo Sóller jugà en front del La Salle P.I. fent els dos primers sets molt bons perdent el primer 17-25 i guanyant el segon 25-21. El tercer i el quart foren desastrosos on tot lo jugat als dos primers, va desaparèixer.

Jugaren Marta Riutort, Laura Manrique, Aina Zamrik, Aina Celia, Ana Maria Hernadez, Mª Paula Arbona, Andrea Lluis, Ania Hernandez, Ines Tugores, Eva Villa, Silvia Pomares.
Mirant lo bo dos sets on ses nines davant un equip amb molta altura defensa i ataca molt bé sortint la feina dels entrenos . La setmana vinent nova sortida a El Cide un partit per seguir amb la evolució de les nostres nines.

INFANTIL FEMENI A : VICTORIA DEL CVS FET A SOLLER CONTRA EL SANT JOSEP A

Posted: 04 Mar 2014 04:48 AM PST

SANT JOSEP A 0-3 CVS FET A SOLLER (6-25/14-25/22-25)
Aquest passat dissabte matĂ­ a les 9,30h les nostres nines visitaren el Col·legi Sant Josep i s’apuntaren una nova victòria que permet seguir comandant la lliga regular. La victòria es va produir per un clar 0-3 amb parcials 6-25/14-25/22-25, en una victòria que podem catalogar com a discreta pel joc vist damunt la pista. El nostre equip del infantil A del CVS Fet a SĂłller va començar molt be en el primer set dominant el joc amb un gran servei, molt sòlides en defensa i bastant efectives en atac.

Les locals no podien fer res per contrarrestar aquest joc, però nomes començar el segon set ja es va voure que les solleriques baixaren el ritme de joc, cosa que aprofitaren les jugadores locals per entonar-se mes en defensa i creure que podrien fer mal a les solleriques amb un joc de molta lluita. Però les solleriques gràcies al seu servei s’apuntaren aquest set amb relativa tranquilitat.

I aixĂ­ s’arribĂ  al tercer set on les solleriques mostraren la seva pitjor cara ja que començaren a baixar la seva feina defensiva i l’efectivitat amb el servei. Això va ser aprofitat molt be per les locals i nomes la millor qualitat tècnica de les nostres nines va fer que guanyĂ©ssin per un ajustat 22-25.
El pròxim divendres rendirem visita al cuer Sagrat Cor a les 18h al Col·legi Sagrat Cor