Noticies del C.Voley Soller

17 febrero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
VOLEY SOLLERJUVENIL FEMENI : EL D·TEX SOLLER GUANYA A UN FLUIX SON FERRER I JA PENSA EN EL TRAM FINAL DE LA LLIGA

Posted: 16 Feb 2014 11:57 PM PST

CVS D·TEX SOLLER 3-0 CV SON FERRER (25-13/25-20/25-16)

Les solleriques tornaren a guanyar en un partit poc exigent en que no s’aconseguĂ­ mantenir la concentraciĂł i intenssitat necessĂ ries en molts moments del mateix. Les visitants, amb molts problemes en recepciĂł no crearen gaires problemes a les solleriques que despres d’un primer set cĂČmode, baixaren la concentraciĂł. AixĂČ provocĂ  l’apariciĂł d’imprecisions en tots els aspectes del joc i tot i seguir comandant el marcador, les sensacions no eren bones.

De mica en mica, es tornĂ  a agafar ritme i s’intentaren mes coses. El servei i la recepciĂł milloraren i en conseqĂŒĂšncia, tambĂ© millorĂ  l’atac. Finalment, 3-0 i nova victĂČria que deixa les solleriques amb totes les opcions de classificar-se pel Campionat de Balears a falta de jugar els partits decisius de la temporada, els propers 8, 15 i 22 de març davant Bunyola, Cide i ArtĂ …
La setmana  que ve es visita Na Capellera per enfrontar-se al Manacor B. Molta sort!

INFANTIL FEMENI C : TOT I EL FRET, BON PARTIT DEL CONSTRUCCIONS MARC GALINDO SOLLER A MONTESION

Posted: 16 Feb 2014 11:31 PM PST

ENTREC. MONTESION D 3-0 CONST. MARC GALINDO SOLLER (25-13/25-20/25-9)

Aquesta setmana el Construccions Marc Galindo SĂłller jugĂ  el dimarts com a visitant al Col-legi Montesion de Palma. Un partit difĂ­cil pel rival i per la pista perque jugarem a la pista exterior d’asfalt amb una climatologia dura i un vent molt fret que afectaren el joc. Partit perdut 3 sets a 0 on les solleriques nomĂ©s pogueren lluitar pel segon, on tenguĂ©rem el vent a favor pel resultat del sorteig.

Jugaren Aina Zamrik, Ana Hernadez, Silvia Pomares, Aina Celia, Aina Hernadez, Carme Cañellas, Laia Vicens, Ines Tugores, Laura Manrique, MÂȘ Paula Arbona, Meisi Smith, Andrea Lluis.
El dissabte que ve jugam a Sóller enfront del San Cayetano, un equip contra el que guanyàrem el primer set  i esperem que la nostra evolució ens doni un bon resultat .