Sports de ca Nostra

Noticies del C.Voley Soller

VOLEY SOLLERJUVENIL FEMENI : EL D·TEX SOLLER GUANYA A UN FLUIX SON FERRER I JA PENSA EN EL TRAM FINAL DE LA LLIGA

Posted: 16 Feb 2014 11:57 PM PST

CVS D·TEX SOLLER 3-0 CV SON FERRER (25-13/25-20/25-16)

Les solleriques tornaren a guanyar en un partit poc exigent en que no s’aconseguí mantenir la concentració i intenssitat necessàries en molts moments del mateix. Les visitants, amb molts problemes en recepció no crearen gaires problemes a les solleriques que despres d’un primer set còmode, baixaren la concentració. Això provocà l’aparició d’imprecisions en tots els aspectes del joc i tot i seguir comandant el marcador, les sensacions no eren bones.

De mica en mica, es tornà a agafar ritme i s’intentaren mes coses. El servei i la recepció milloraren i en conseqüència, també millorà l’atac. Finalment, 3-0 i nova victòria que deixa les solleriques amb totes les opcions de classificar-se pel Campionat de Balears a falta de jugar els partits decisius de la temporada, els propers 8, 15 i 22 de març davant Bunyola, Cide i Artà…
La setmana  que ve es visita Na Capellera per enfrontar-se al Manacor B. Molta sort!

INFANTIL FEMENI C : TOT I EL FRET, BON PARTIT DEL CONSTRUCCIONS MARC GALINDO SOLLER A MONTESION

Posted: 16 Feb 2014 11:31 PM PST

ENTREC. MONTESION D 3-0 CONST. MARC GALINDO SOLLER (25-13/25-20/25-9)

Aquesta setmana el Construccions Marc Galindo Sóller jugà el dimarts com a visitant al Col-legi Montesion de Palma. Un partit difícil pel rival i per la pista perque jugarem a la pista exterior d’asfalt amb una climatologia dura i un vent molt fret que afectaren el joc. Partit perdut 3 sets a 0 on les solleriques només pogueren lluitar pel segon, on tenguérem el vent a favor pel resultat del sorteig.

Jugaren Aina Zamrik, Ana Hernadez, Silvia Pomares, Aina Celia, Aina Hernadez, Carme Cañellas, Laia Vicens, Ines Tugores, Laura Manrique, Mª Paula Arbona, Meisi Smith, Andrea Lluis.
El dissabte que ve jugam a Sóller enfront del San Cayetano, un equip contra el que guanyàrem el primer set  i esperem que la nostra evolució ens doni un bon resultat .

Los comentarios están cerrados.