Sports de ca Nostra

LA FFIB, GUARDONADA A LA GALA DE L’ESPORT DEL CONSELL DE MALLORCA

bestardEl president Miquel Bestard va rebre la distinció de mans de Joan Rotger. Se premien els esforços de la Federació en la formació del Futbol Base,,,,.
El Teatre Principal va acollir la XIII Gala de l’Esport del Consell de Mallorca, presidida pel vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports, Joan Rotger, i durant la qual s’han lliurat les distincions a 235 nins i joves, fins als 16 anys d’edat, que, al llarg de 2013, aconseguiren pòdiums i classificacions destacades, a nivell nacional i internacional, en les seves respectives disciplines.

A la gala també se lliuraren els reconeixements del Consell de Mallorca a persones i entitats que han demostrat una especial dedicació en la promoció i el suport de l’esport base
En l’apartat federatiu, contemplat en el Programa Jugam, el guardó va ser per a la Federació de Futbol de les Illes Balears, que ha vengut prestant una valuosa col·laboració a la Direcció Insular d’Esports en iniciatives de formació. El guardó va ser recollit pel president de la federació, Miquel Bestard, en presència de Joan Antoni Ramonell i Fernando Alzamora.
FFIB

Los comentarios están cerrados.