Sports de ca Nostra

El tinent de batlia de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Palma, Fernando Gilet, ha presentat avui el II Torneig Air Europa – Ciutat de Palma (6 y 7 de Febrer)

la fotoSe trata del primer evento deportivo que tendrá lugar en el renovado Palacio Municipal de Deportes de Son Moix  Más de 5.000 personas han participado en las jornadas de puertas abiertas de Son Moix

 

El tinent de batlia de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Palma, Fernando Gilet, ha presentat avui el II Torneig Air Europa – Ciutat de Palma de futbol sala que tindrà lloc els dies 6 i 7 de febrer al Palau Municipal de Son Moix.

A la presentació també han participat el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard; el president de l’Hospital de Llevant Manacor FS, Miquel Jaume; el director general de l’Institut Municipal d’Esports, (IME) Damià Vich; i la responsable de patrocini d’Air Europa, Isabel Ximelis.

El II Torneig Air Europa – Ciutat de Palma de futbol sala constitueix el primer esdeveniment esportiu que se celebra al renovat Palau Municipal d’Esports de Son Moix.

En aquesta segona edició del torneig, els amfitrions Hospital de Llevant i la Selecció Balear, jugaran contra el Sercotel Marfil Santa Coloma, de Primera Divisió i l’Uruguay Tenerife, actual líder de la Segona Divisió.

Segons el calendari previst, les semifinals se disputaran el proper divendres 6 de febrer i el dissabte 7 la tercera i quarta posició i la final.

Per altra  banda, el tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha recordat que continua el termini de portes obertes del Palau Municipal de Son Moix i ha assegurat que unes 5.000 persones ja hi ha participat, per conèixer de prop les noves instal·lacions.

El teniente de alcaldía de Cultura y Deportes presenta el II Torneo Air Europa – Ciudad de Palma de Fútbol Sala

 

Se trata del primer evento deportivo que tendrá lugar en el renovado Palacio Municipal de Deportes de Son Moix

 

Más de 5.000 personas han participado en las jornadas de puertas abiertas de Son Moix

 

Palma, 28 de enero de 2014.- El teniente de alcalde de Cultura y Deportes del Ayuntamiento de Palma, Fernando Gilet, ha presentado hoy el II Torneo Air Europa – Ciudad de Palma de fútbol sala que tendrá lugar los días 6 y 7 de febrero en el Palacio Municipal de Son Moix.

En la presentación también han participado el presidente de la Federación de Fútbol de las Islas Baleares, Miquel Bestard, el presidente del Hospital de Llevant Manacor FS, Miquel Jaume, el director general del Institut Municipal de Deportes, (IME ) Damià Vich, y la responsable de patrocinio de Air Europa, Isabel Ximelis.

El II Torneo Air Europa – Ciudad de Palma de fútbol sala constituye el primer evento deportivo que se celebra en el renovado Palacio Municipal de Deportes de Son Moix .

En esta segunda edición del torneo, los anfitriones Hospital de Levante y la Selección Balear, jugarán contra el Sercotel Marfil Santa Coloma, de Primera División y el Uruguay Tenerife, actual líder de la Segunda División.

Según el calendario previsto, las semifinales se disputarán el próximo viernes 6 de febrero y el sábado 7 la tercera y cuarta posición y la final.

Por otra parte, el teniente de alcalde de Cultura y Deportes, Fernando Gilet , ha recordado que continúa el plazo de puertas abiertas del Palacio Municipal de Son Moix y ha asegurado unas 5.000 personas ya han participado, para conocer de cerca las nuevas instalaciones.
Premsa Ajuntament de Palma

 

Los comentarios están cerrados.