Sports de ca Nostra

Presentació del “II Torneig Air Europa Ciutat de Palma de Futbol Sala”

 

CapturaEl  tinent de Batlia de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Palma, Fernando Gilet, assistirà a la presentació del “II Torneig Air Europa Ciutat de Palma de Futbol Sala”,  que tindrà lloc demà dimarts 28 de gener, a les 12 hores, a la pista central del Palau Municipal d’Esports Son Moix. També hi seran presents Miquel Bestard, president  de la Federació de Futbol de les Illes Balears;  Damià Vich, director general d’Esports Ajuntament de Palma i Isabel Ximelis, responsable patrocinis Air Europa.

 

Aquest torneig es disputarà els dies divendres 7 i dissabte 8 de febrer al Palau Municipal d’Esports Son Moix.

 

 

 

 

Dia. Dimarts 28 de gener

 

Hora. 12 h

 

Lloc. Pista central del Palau Municipal d’Esports Son Moix

 

Los comentarios están cerrados.