Sports de ca Nostra

EL Consell de Mallorca Agraeix a la FFIB la Feina en el Fútbol Base (28 Gener)

00100_0001004748_2_galaEn el Teatre Principal de Palma y durant la Gala de l’Esport de dia 28 de gener, el Consell Insular entregarà una distinció a la FFIB com a reconeixament.

La Gala de l’Esport que cada any organitza el Consell de Mallorca tendrà lloc a partir de les 18:30 de dia 28 de gener, amb assistència de totes les federacions esportives illenques.
És la Festa dedicada a l’esport Base i se lliuraran les distincions als esportistes i institucions destacades durant l’any 2013.
A la Federació de Futbol de les Illes Balears se li reconeix la feina en l’Esport Base i l’acord signat l’any passat amb el Consell per a col·laborar en els Jocs Esportius Escolars. També s’agraeix la distribució de desfribiladors a tots els camps de futbol i futbol sala.
La distinció se justifica amb aquestes paraules:

«A la Federació de Futbol de les Illes Balears per haver aconseguit l’acord de les escoletes per participar als Jocs Esportius Escolars, per facilitar-nos unes hores als seus cursos de formació perquè la Direcció Insular d’Esports pugui exposar la metodologia de treball de l’esport base, per la posada en marxa de la Targeta Blanca, pel seu reconeixement al premi de l’esportivitat. Per ser la primera Federació pionera entre les comunitats autònomes que facilita i aplica l’ús obligatori dels desfibril·ladors als camps de futbol. I per tot el que suposa per al futur de l’esport base en l’àmbit del futbol, des de la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca li volem demostrar el nostre agraïment.»  FFIB.ES

Los comentarios están cerrados.