Noticies C.V.Manacor ; L’EQUIP DE 1ª DIVISIO NACIONAL COMENÇA L’ANY AMB VICTORIA

15 enero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

OLYMPUS DIGITAL CAMERACV. MANACOR – CV. SANTO DOMINGO PETRER : 3-2 (25-23, 25-23, 23-25, 24-26, 15-12

Comentari : Com es pot veure en els parcials dels Sets, el partit de dissabte pasat no va poder esser mes igualat. A cada final de Set se arribava amb empat al punt 23. Els dos primers varen caure del nostre costat i els altres dos del costat de l’equip alicantí. El tie break del cinqué Set també va anar tot el temps molt igualat, fins que al final el nostre equip va aconseguir un parell de punts d’avantatge i que l’hi donaren la victoria.

Amb aquest partit finalitzava la primera volta de la Lliga, amb un balanç bastant positiu de 6 victories i 3 derrotes, amb la particularitat de que dels 9 partits jugats, 6 han arribat al cinqué Set i d’aquests 6, hem aconseguit guanyar-nes 4.

Aquest dissabte comença la segona volta de la Lliga i el nostre equip reb la visita del CV. Tarragona, un equip históric del Voleibol espanyol, ja que ha jugat molts d’anys a la Superlliga.

 

BONS RESULTATS DELS EQUIPS ESCOLARS.

 

Com ja sol esser normal bons resultats dels equips infantils i cadets femenins i no tan bons els dels juveniles i seniors.

Els resultats mes destacats varen esser la victoria del Infantil Femení de Porto Cristo per 3-1 davant el Vilafranca, equip que no havía perdut cap partit, i que permet al nostre equip ocupar la 2ª posición de la Lliga, amb nomes un partit perdut. L’Infantil Femení de Manacor també va aconseguir la victoria per 1-3 dins La Salle Pont d’Inca i el Cadet Femení “A” de Porto Cristo no va tenir cap p`roblema per guanyar el seu partit per un clar 3-0.

El Cadet Femení de Manacor va aconseguir una important victoria per 0-3 dins Artá i continua en la tercera posició de la classificació, amb 6 victories i 2 derrotes.

Dels equips juvenils i seniors, l’únic equip que va aconseguir la victoria va esser l’equip de 1ª Balear Femenina, que va guanyar per un ajustat 2-3 dins Son Ferrer.

Aquesta setmana no hi ha competició a les categories Balears, amb l’excepció de la categoría juvenil Femenina.

 

 

Els horaris dels 2 partits que hi ha a Manacor, son els següents :

1ª Divisió Nacional Masculina : CV. Manacor – CV. Tarragona, dissabte a les 16’00 hores.

Juvenil Femení : CV . Manacor “B” – CV. Cide “A”, dissabte a les 18’00 hores.


C.V.Manacor    

Comentarios cerrados