Sports de ca Nostra

‘SHUTÍN’ CERCA A MADRID UN BITLLET PER AL PRÒXIM EUROPEU‏

MENORCA. KARATE. SHUTIN REPITE PLATA EN EL CAMPEONATO DE ESPAÑA CADETE.El ciutadellenc del FÍSICS CIUTADELLA Jesús Triay ‘Shutín’ participa aquests pròxims dies 11 i 12 de gener a la pretigiosa residència Blume de Madrid al primer encontre de la preselecció espanyola de karate de cara al Campionat d’Europa del febrer.
Junt amb en ‘Shutín’, estan convocats a la capital espanyola els finalistes del darrer Nacional i la preselecció conssisteix en fer, entre els convocats, una espècie de campionat on hauran de disputar varis combats i, normalment, «agafen d’aquí als que hagin guanyat més combats per defensar els colors d’Espanya per a l’Europeu», ens comenta el seu entrenador, Jesús Triay ‘Shuto’.
Pel preparador, les opcions a ser seleccionat, són «bastantes, però ja sabem que no hem de cantar victària abans de temps. Tenint en comptre que ni a les prèvies ni a les finals va perdre ni un combat i que el punt ‘average’ el té 35 a 5 a favor, aproximadament», detalla el seu pare.
Aquests dies de Nadal els dos han estat enfocant els entrenaments a la preselecció, fent sessions especifiques amb combats arbitrats i potenciant les estratègies que millor li aniran i concretan les combinacions tècniques que li donin millor resultat.

Los comentarios están cerrados.