Sports de ca Nostra

Cursa Infantil de Reis 2014‏

IMG_4342 El tinent de batle de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha presentant avui la quinta edició de la CURSA INFANTIL DE REIS 2014, la carrera popular infantil que es durà a terme el proper dissabte 5 de gener a les 12.00 hores amb sortida i arribada al Parc de Ses Estacions.

 

La Cursa de Reis és un esdeveniment creat per apropar els nins i les nines de manera totalment diferent al món de l’esport amb una finalitat lúdica i creativa. Es realitzaran diverses carreres en funció de la categoria a la qual pertanyin, diferenciades per colors. La distància de les carreres dependrà de la categoria per la qual cosa es celebraran cinc curses amb les següents categories i distàncies a recórrer.
Premsa Ajuntament de Palma

 

jiyuiyuuyiyuiyeeeeeeeeeee

Los comentarios están cerrados.