Sports de ca Nostra

Noticies CVS‏

ImageProxyINFANTIL FEMENI B : EL BAR BINI SOLLER S’EN DU UN PARTIT MOLT IGUALAT

Posted: 17 Dec 2013 01:58 AM PST

CVS BAR BINI SOLLER 3- 2 SAGRAT COR B (25-27/25-14/22-25/25-22/15-10)

Jugaren Magdalena, Carla, Carla, Carme, Laura, Aina, Elisa, Sofia, Auba i Marta.
Partit molt igualat per part dels dos conjunts, que va caure a favor de l’equip que menys erros va fer. El primer set fou per les visitants que aconseguiren sorprendre amb el seu atac inteligent, cercant sempre el forat en la defensa sollerica.

En el segon despertà l’equip local i sense cometre erros s’en dugué el set. El tercer tornà a ser igual que el primer on les solleriques no aconseguiren acabar el punt. El quart i el cinquè caigueren per part de les nostres gràcies a la defensa i recepció.

Bon partit en general, i en particular de Laura Mayol perque va saber animar a l’equip per fer la remontada. Jugà un gran partit sent la millor de l’encontre.

INFANTIL FEMENI C : GRAN PARTIT DEL CONST. MARC GALINDO

Posted: 16 Dec 2013 11:11 PM PST

CONST. MARC GALINDO SOLLER 0-3 CIDE B
Despres d’una setmana de descans el Construccions Marc Galindo Sóller tornà a jugar a casa front el Cide B. Tot i perdre, les solleriques feren un gran partit lluitant els dos primers sets i fent un gran tercer parcial on posaren contra les cordes l’equip del Cide.
A les grades la millor afició animant les nines i pujant la moral.
La propera setmana repetim a Sóller, rebent al Manacor el divendres a les 18:00 h del capvespre. Hi estau tots convidats!!.

.
.SENIOR FEMENI : CÒMODE TANCAMENT DE PRIMERA VOLTA PER AL CVS SOLLER TOURS

INFANTIL FEMENI A : FÀCIL VICTORTIA DEL CVS FET A SÓLLER

Posted: 16 Dec 2013 05:07 AM PST

CVS FET A SOLLER 3-0 SAGRAT COR (25-9/25-10/25-8)
Nova victòria del nostre equip CVS Fet a Sóller en la lliga infantil femenina per un clar 3-0 davant el conjunt col·legial del Sagrat Cor A.
Partit que no va tenir molta història ja que la gran diferència de tècnica entre un equip i l’altre era mes que notable.

Al nostre equip li bastava fer un bon servei per dominar el joc, tot i que l’equip col·legial hi va posar ganes e il·lusió damunt el parquet de Son Angelats. El tres sets varen ser molt parescut en quant a joc i resultat, es a dir de clar domini solleric en totes les facetes del joc cosa que va aprofitar l’entrenador local per donar minuts a tota la seva gran plantilla de jugadores.

El proper divendres a les 18 hores tenen una complicada sortida al Col·legi Montesion, davant el conjunt local de Montesion A.

CADET FEMENI A : AJUSTADA DERROTA DEL CONSTRUCCIONS M.MORELL SOLLER

Posted: 16 Dec 2013 05:01 AM PST

CONST. MIQUEL MORELL SOLLER 2-3 CV MANACOR (22-25/25-16/25-23/22-25/12-15)
El nostre equip de Const. M. Morell Sóller va caure derrotat per un ajustat 2-3 en un partit molt renyit que es va decidir en el cinquè set per petits detalls.
El partit va tenir intensitat i es varen veure dos equips que volien i lluitaven per la victòria, si be en el primer set les visitants es varen trobar mes a gust en el partit i varen saber dominar aquest primer set davant un equip solleric que no acabava de jugar amb soltura.

El segon i tercer varen ser per l’equip local que desprès de llevar-se el nervis de damunt varen començar a jugar amb mes fe i confiança fent qualque jugada de mèrit que feia agafar esperances de poder aconseguir una victòria, però desprès en el quart set arribà la reacció de les manacorines que amb un joc mes efectiu que les nostres s’apuntaren clarament aquest quart set fins arribar al definitiu cinquè set que va començar amb domini solleric, però desprès de mica en mica l’equip visitant va anar imposant-se fins acabar per endur-se el partit.

SENIOR FEMENI : CÒMODE TANCAMENT DE PRIMERA VOLTA PER AL CVS SOLLER TOURS

Posted: 16 Dec 2013 04:34 AM PST

CVS SOLLER TOURS 3-0 CV SON FERRER (25-7/25-17/25-9)
Les jugadores del CVS Sóller Tours varen tenir un plàcit comiat de primera volta guanyant còmodament 3-0 davant un Son Ferrer que va oposar poca resistència i deixaven un curt partit amb parcials de 25-7 , 25-17 i 25-9 .
Les locals varen intentar mantenir un bon ritme i varen regalar alguns punts de qualitat i entrega . El tècnic, David Pérez, va poder fer rotacions i algunes proves, amb resultat satisfactori.

L’equip en general es va mostrar seriós en el camp i aprofitant la fi de la primera volta voldríem destacar el creixement de Nena Ramon com a directora de joc sent la Benjamí del grup . És evident que el grup en general ha estat a un bon nivell i que es prendran unes merescudes vacances amb els deures fets i mantenir aquesta tercera plaça , però no abans de rebre la visita d’un potent rival com és el Cide .
Dissabte 21 a les 19.00 i com a preàmbul de regal nadalenc , Sóller Tours i Cide es disputaran un partit que en cas de guanyar les nostres les faria fregar la segona plaça que dóna accés a fases d’ascens a categoria nacional .
La capitana Paula Pinya ens donava la seva valoració respecte al partit , a la primera volta i al pròxim partit contra el Cide :
» El partit va ser més fàcil del que s’esperava , però ens va permetre jugar totes i provar jugades que normalment no fem . «
» Estem molt contentes amb la primera volta i l’equip ha millorat molt com a conjunt i s’ha pogut veure en aquestes últimes jornades . L’esforç i el treball ha anat donant els seus fruits «
» Ve un equip molt potent d’aquesta lliga i cal donar el 200% per guanyar i començar amb bon peu la segona volta . Si ens surt un bon partit i tenim la graderia plena com en el partit de Bunyola jo crec que és difícil però podem aconseguir aquesta gesta i el grup està motivat i conscienciat de fer-ho » .
Recordem a tots que els dissabte 21 a les 19.00 h tenen una cita ineludible a Son Angelats per gaudir d’un dels millors partits de la categoria .

Los comentarios están cerrados.