At.Baleares ; Visita a la Residència‏ SAR de Capdepera

16 diciembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  Aquest dilluns dematí el president Dani Fiol, acompanyat de l’entrenador Nico López i el capità Xavi Ginard, entre altres directius, han visitat la residència SAR de Capdepera on han desitjat bones festes a tothom i han fet entrega de diversos obsequis als seus residents.

L’acte ha estat promogut per Xavi Ginard, originari de la localitat veïna d’Artà.

La trobada a Capdepera, presidida pel bon ambient després de la victòria d’ahir diumenge a Inca, posa de manifest el compromís del Club també amb la part forana.

Vos esperam a tots diumenge a les 10:30h a Magaluf per a despedir l’any amb el darrer partit de lliga a casa contra l’Ontinyent.

——————-

Este lunes por la mañana el presidente Dani Fiol, acompañado del entrenador Nico López y del capitán Xavi Ginard, entre otros directivos, han visitado la residencia SAR de Capdepera donde han deseado felices fiestas a todos y han hecho entrega de varios obsequios a sus residentes.

El acto ha sido promovido por Xavi Ginard, originario de la localidad vecina de Artà.

El encuentro en Capdepera, presidido por el buen ambiente tras la victoria de ayer domingo en Inca, pone de manifiesto el compromiso del Club también con la part forana.

Os esperamos a todos el domingo a las 10:30 h en Magaluf para despedir el año con el último partido de liga en casa contra el Ontinyent.
informa cd at.baleares

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comentarios cerrados