Sports de ca Nostra

Prèvia i convocatòria Constància -AT.Baleares‏

const - atbAquest diumenge 15 de desembre a les 12h es disputarà al Nou Camp d’Inca el partit corresponent a la divuitena jornada de lliga què enfrontarà al CE Constància a l’Atlètic Balears. L’encontre serà dirigit per l’àrbitre Francisco José Melián Socorro del comitè de Las Palmas.

Duel d’històrics, i únic aquesta temporada d’equips mallorquins a la categoria, amb partit d’anada a Inca. Fins a 46 precedents porem trobar, sense comptar els anteriors a la fusió entre Atlètic i Balears (1942): 43 a Tercera divisió, 2 a Segona B i 1 a Segona A. Els més pròxims els trobam l’any passat a Segona B amb resultat final de 0-3 i la temporada 2009/10 a Tercera que també acabà amb victòria blanc-i-blava per 0-1.

Trobarem un Constància catorzè a la classificació amb 19 punts, 11 gols a favor i 24 en contra. Els seus nombres a casa, 4 victòries, 2 empats i 3 derrotes, reflecteixen el comportament irregular, imprevisible, dels homes de Joan Esteva, que encadenen els tres darrers partits a jugats com a local sense guanyar. Un Joan Esteva que repeteix a la banqueta d’Inca i que aposta per un futbol combinatiu, de possessió de l’esfèric i de dur la iniciativa en contraposició a l’estil blanc-i-blau d’intensitat defensiva, contra-atac i de treure el màxim suc a les jugades d’estratègia. Mateu Ferrer i Nico seran l’amenaça més important en atac tot i que l’home més en forma és el migcampista Rubén Carreras amb 4 gols. Si no hi ha novetats de darrera hora Joan Esteva tendrà disponible la totalitat de la plantilla.

Per part blanc-i-blava, l’equip ve de rebre una exagerada derrota en lliga (tot just la segona de la temporada) i de ben segur donarà el màxim per retrobar-se amb la victòria. No podrà participar-hi Cristian, sancionat per compliment cicle de targetes grogues, però qui si podrà fer-ho serà Esteban qui complí la mateixa sanció la passada jornada. Seran dubte fins a darrera hora Bernat Alomar i Thiago Benevides pels seus problemes físics. Nico López ha decidit convocar a tot l’equip i fins abans del partit no es tancarà la llista definitiva de 16 jugadors.

 

———————————————-

 

Este domingo 15 de diciembre a las 12h se disputará en el Nou Camp de Inca el partido correspondiente a la decimoctava jornada de liga que enfrentará al CE Constancia al Atlético Baleares. El encuentro será dirigido por el árbitro Francisco José Melián Socorro del comité de Las Palmas.

Duelo de históricos, y único esta temporada de equipos mallorquines en la categoría, con partido de ida en Inca. Hasta 46 precedentes podremos encontrar, sin contar los anteriores a la fusión entre Atlético y Baleares (1942 ): 43 en Tercera división, 2 en Segunda B y 1 en Segunda A. Los más cercanos los encontramos el año pasado en Segunda B con resultado final de 0-3 y la temporada 2009/10 en Tercera que también acabó con victoria blanquiazul por 0-1 .

Encontraremos un Constancia decimocuarto en la clasificación con 19 puntos, 11 goles a favor y 24 en contra. Sus números en casa, 4 victorias, 2 empates y 3 derrotas, reflejan el comportamiento irregular, imprevisible, de los hombres de Joan Esteva, que encadenan los tres últimos partidos jugados como local sin ganar. Un Joan Esteva que repite en el banquillo de Inca y que apuesta por un fútbol combinativo, de posesión del esférico y por llevar la iniciativa en contraposición al estilo blanquiazul de intensidad defensiva, contra -ataque y de sacar el máximo jugo a las jugadas de estrategia. Mateu Ferrer y Nico serán la amenaza más importante en ataque aunque el hombre más en forma es el centrocampista Rubén Carreras con 4 goles. Si no hay novedades de última hora Joan Esteva tendrá disponible la totalidad de la plantilla.

Por parte blanquiazul, el equipo viene de recibir una exagerada derrota en liga (segunda de la temporada ) y seguro que dará el máximo para reencontrarse con la victoria. No podrá participar Cristian, sancionado por cumplimiento ciclo de tarjetas amarillas, pero quién si podrá hacerlo será Esteban quien cumplió la misma sanción la pasada jornada. Serán duda hasta última hora Bernat Alomar y Thiago Benevides por sus problemas físicos. Nico López ha decidido convocar a todo el equipo y hasta antes del partido no se cerrará la lista definitiva de 16 jugadores.
informa At.Balears

Los comentarios están cerrados.