Sports de ca Nostra

VOLEY SENIOR MASCULI : EL BAR SON ANGELATS SOLLER DONA LA CARA DAVANT UN GRAN PORTOL

QUADRATAquest passat dissabte capvespre es va disputar el partit de Primera Balear de la lliga masculina de voleibol entre el nostre conjunt del Bar Son Angelats Sóller i el potent conjunt de Portol que acabà amb victòria visitant per 1-3.

El partit va tenir de tot, amb fases de bon joc, emoció i sobre tot una gran lluita damunt el parquet. Els sollerics presentaven un equip amb nomes tres jugadors sèniors, quatre juvenils i dos cadets, però això no va ser excusa i des del principi anaren pel partit, contra un equip de Pòrtol amb mes potencial físic i tècnic.

El primer set va ser guanyat pels sollerics i això que va començar amb avantatges del conjunt visitant que oscil·laven entre tres i quatre punts, però fins que s’arribà al 19-24 pels visitants i de forma inesperada una bona ratxa de serveis del jugador solleric Tòfol canviaren el marcador per acabar amb un 26-24.
Els altres tres sets varen ser de domini visitant demostrant ser millor equip damunt sa pista, però els nostres no varen perdre la cara al partit i varen oferir un gran lluita que va divertir al públic assistent i el mes important, que va ser, que els joves jugadors van progressant i agafant experiència que de cara al futur els vendrà molt be.
Informa CV.Soller

Los comentarios están cerrados.