1ª Divisió Nacional Voleybol ; CV. MANACOR – CV. ELCHE 3-2 (25-22, 21-25, 21-25, 28-26, 15-10). REMONTADA I GRAN VICTORIA.

10 diciembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Voley Manacor Nacional

Partits dels que fan afició varen poder gaudir els aprop de 150 aficionats, que dissabte passat varen omplir les grades del Poliesportiu de Na Capellera, per veure el partit de 1ª Divisió Nacional que enfrontava al nostre equip amb un gran equip, el CV. Elche, un equip amb molta altura i amb molta  experiencia dins el mon del volei.

El primer Set va esser molt igualat tot el temps fins que, al final del Set, el nostre equip va agafar un parell de punts d’avantatge i sen va dur aquest primer Set per 25-22.

A partir del segon Set, l’equip alicantí va reaccionar i tot el temps va anar endavant en el marcador de cada Set i va capgirar el resultat dels parcials i es va adelentar per 1 Set a 2.

El quart Set va esser d’infart. El marcador del Set va anar tot el temps molt igualat i els nostres jugadors, amb l’empenta del públic que no va deixar d’animar en cap moment, varen guanyar aquest quart set per un ajustat 28-26.

El definitiu cinqué Set va començar igualat en els primers punts fins que els nostres varen agafar una gran avantgatge en el marcador de 14-5. Una petita reacció de l’equip contrari va posar el marcador 14-10 fins que a la següent jugada varem fer el punt 15.

Fa mal destacar un jugador del nostre equip donat el bon nivell que varen mostrar tots, pero crec que hem de destacar l’actuació del colocador Miquel Gallego, que en el quart i cinqué Set va fer pujar l’anim dels seus companys i del públic.

Amb aquesta victoria el CV. Manacor es el segon classificat de la Lliga, empatat a punts amb altres 3 equips i a un punt del primer classificat.

Aquest proper dissabte té un difícil desplaçament a Cieza (Murcia), equip que está empatat a punts amb el nostre equip.