Sports de ca Nostra

EL FÍSICS CIUTADELLA CREIX AL COSTAT DELS MILLORS DEL MÓN EN TAEWKONDO‏

taew1Divendres passat es van donar cita prop de 80 esportistes de tots els clubs inscrits al programa Coaching Esportiu i entrenament personalitzat de taekwondo impartit per José Luís Méndez al Pavelló Municipal d’Esports d’Inca, a Mallorca. A la sessió, en la que per primera vegada hi va prendre part l’equip de taewkondo del FÍSICS CIUTADELLA dirigit per Àngel Quevedo, hi van acudir com convidats el bicampió mundial i tres vegades Campió d’Europa, Juan Antonio Ramos, i la medalla de plata en els JJOO de Londres 2012, tres vegades campiona del món i 4 vegades campiona d’Europa, Brigitte Yagüe.

A la tornada cap a Menorca el monitor del FÍSICS CIUTADELLA aasegurava estar encantat d’aquesta primera experiència una volta dins el prestigiós programa: «L’entrenament va anar molt bé la veritat. Els tres competidors internacionals ens van donar una classe d’unes dues hores i d’alta competició, un temps molt interessant i en el que vàrem aprendre coses noves que a partir d’aquesta mateixa setmana intentarem posar en pràctica», assegurava Quevedo.

Ara l’equip de taewkondo del gimnàs ciutadellenc seguirà dins d’aquest programa d’alta competició.

FOTOS: Dels ciutadellncs, amb els internacionals.

Los comentarios están cerrados.