Sports de ca Nostra

La Selecció Catalana UEFA es classifica per la final estatal amb un empat amb Balears (1-1)

CapturaEls jugadors de Toni Almendros han sortit al terreny de joc sabent que amb un empat ja aconseguirien la classificació, però tot i així la consigna del Seleccionador ha estat que s’havia de «sortir a guanyar».

La primera part ha estat de domini de la Selecció Catalana, que en el primer minut del partit ha enviat un xut de Montoro al pal de la porteria balear. La Selecció Catalana UEFA ha continuat amb la possessió de la pilota i ha generat ocasions de perill però sense poder definir-les.  Les Illes Balears han optat per estirar les línies i han gaudit de tres ocasions clares cap al final de la primera part però la gran actuació del porter Iñigo ha evitat el gol.

En el darrer minut de la primera part, Catalunya ha obert el marcador mitjançant un gol de córner que Cornellà ha col·locat a l’àrea petita perquè Escabrós rematés de cap. Amb el resultat d’1 a 0 al marcador s’ha arribat al descans del partit.

A la represa, el domini de Catalunya ha continuat amb el control i el partit, tot i alguna contra perillosa de la selecció balear. Al minut 56, Lacueva ha marcat l’únic gol del combinat balear des de la dreta de l’atac amb un fort xut.

A partir d’aquest moment, només la incertesa en el marcador ha provocat cert neguit en la Selecció Catalana. L’eix defensiu ha estat sòlid i no ha permès cap arribada perillosa dels balears, tret d’un xut de falta des de fora de l’àrea que ha anat a parar al travesser.

D’aquesta manera, amb l’empat a 1 al marcador, Catalunya ha aconseguit quatre punts a la classificació, fet que suposa que la Selecció Catalana disputarà la fase final estatal de la Copa de les Regions UEFA. La seu encara està per definir ja que encara no es coneixen les quatre seleccions finalistes.

A la roda de premsa que s’ha realitzat després del partit, el Seleccionador Catalana UEFA, Toni Almendros, ha destacat que «ha estat un partit intermitent», tot  i així, ell valora molt positivament «el resultat» que els ha permès classificar-se. Alhora, també ha destacat «la bona adaptació dels nous jugadors». Per la seva part, el president de la FCF, Andreu Subies, ha manifestat que «la Copa de les Regions UEFA és un premi pels jugadors amateurs» i que «Gerard López té la intenció de disputar més d’un partit de la Selecció Absoluta a l’any per poder convocar a jugadors de la Selecció UEFA».

A la llotja del Municipal de Cornellà hi ha estat presents Andreu Subies; el Seleccionador Català, Gerard López; el vicepresident de la FCF, Josep Llaó; el directiu Jaume Plaza I Francesc Folguera; la delegada de la FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares; i el Secretari General, Albert Baza.

Catalunya: Iñigo, Joel Marín, Amantini, Putxi, Cornellà, Montané, Montoro (León, 84′), Escabrós (Caballé, 66′), Cano, Rovira, Joaquín Solano (Óscar Muñoz, 61′).

Illes Balears:
Antonio Mas, Miguel López, Sergio García, Caio, Contreras, Lacueva, Expósito (Sampedro, 45′), Crespi, Nigorra, Vicente Ferrer, Samuel Fernández.

Gols: 1 – 0 Escabrós (45′), 1 – 1 Lacueva (56′)

Targetes grogues:

Catalunya: Cornellà (40′), Amantini (42′), Putxi (65′), Cano (68′), Óscar Muñoz (71′). Caballé (79′), Montané (89′)

Illes Balears: Vicente Ferrer (34′), Miguel López (51′), Guillem Crespi (69′ i 77′), Guillem Nigorra (88′).

Targeta Vermella:

Illes Balears: Guillem Crespi (77′)

Conjunt arbitral:

Àrbitre:  Sr. Víctor Caballero León
Assistents: Sr. José Antonio Fernández i Sr. Alberto Danila
4t àrbitre:  Sr. Àlex Gómez Meneses

Fuente F.C.F.

Los comentarios están cerrados.