Sports de ca Nostra

Catalunya guanya el primer partit de la Copa de les Regions

catalunya uefaLa Selecció Catalana UEFA ha guanyat per 2 a 1 a l’Aragó en el primer partit de la 1a Fase Estatal de la Copa de les Regions UEFA, disputat a Cornellà.

 

La Selecció Catalana UEFA s’ha endut els tres primers punts de la primera fase classificatòria de la Copa de les Regions UEFA gràcies a la victòria aconseguida davant l’Aragó, per 2 gols a 1.

Catalunya ha sortit al terreny de joc prenent la possessió de la pilota. Durant els primers minuts del partit ha jugat amb combinació i profunditat per la banda dreta mitjançant Joel i David Jiménez. Els catalans han creat perill des dels córners, amb jugades d’estratègia.

Malgrat el bon inici dels homes de Toni Almendros, Aragó s’ha fet forta amb un joc més directe, avisant dues vegades a Catalunya, una amb un gol anul·lat pel col·legiat i, l’altre, amb un xut al pal. Finalment, al minut 25, Suárez ha aconseguit arribar a la porteria catalana i, amb un xut potent des de la banda dreta, ha marcat el 0 a 1 al marcador.

Amb el resultat en contra, Catalunya ha intentat agafar el ritme del partit i tornar a disposar de la possessió, però ha acabat la primera part amb el mateix resultat al marcador.

Durant el descans, el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha fet entrega d’una placa commemorativa al president de la UE Cornellà, Àlex Talavera, en mostra d’agraïment per haver acollit a casa seva els partits de la primera fase estatal de la Copa de les Regions UEFA.

A la segona part, Catalunya ha aconseguit fer-se més amb la pilota, jugant amb intensitat i amb Òscar com a referent de l’equip. Al minut 75, amb un xut des de l’àrea petita, Montoro ha aconseguit marcar el gol de l’empat. A partir d’aquest moment la Selecció Catalana s’ha sentit còmode i ha tingut el control del partit fins que, quatre minuts després, Velillas ha marcat el 2 a 1 gràcies a una assistència d’Òscar que ha pogut col·locar a la porteria rival.

Amb aquest resultat, Catalunya ha aconseguit els tres punts en joc per la classificació a la següent fase de la Copa de les Regions. Al finalitzar el partit, els seleccionadors d’Aragó i de Catalunya han fet una roda de premsa pels mitjans que han assistit al partit. En aquesta, l’aragonès Carlos Berdejo ha destacat que «Aragó ha jugat bé i ha mostrat una bona imatge», fet en el qual ha coincidit el seleccionador català, Toni Almendros. «Em quedo amb la reacció dels meus jugadors i amb la remuntada que han aconseguit» – ha explicat Almendros- «A més, Aragó ens ho ha posat molt difícil des del minut 1, ha estat un gran rival».

Demà serà el torn per les Illes Balears, que debutaran en el campionat davant l’Aragó. La Selecció Catalana tornarà a jugar diumenge, a les 11.00 hores, contra les Illes Balears.

A part del president Subies, el directiu de la FCF, Raül Sus, la delegada de la FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares, i el Secretari General de la FCF, Albert Baza, també han assistit al partit de la Copa de les Regions UEFA.

Alineacions

Catalunya: Segovia, Joel, Borges, León, Putxi, David Jiménez (Escabrós. 81′), Óscar Muñoz, Montané (Rovira, 62′), Velillas, Cano i Pep Caballé (Montoro, 56′).

Aragó: Monsalvo, David Sánchez, Beltrán, Roldán, Manau, Adrián Barba (Lucho, 40′), Gabarre (Sellán, 86′), Suárez (Pérez, 62′), Sergio Lou, Pedro Avellana i César.

Gols: 0 – 1 Suárez (25′), 1 – 1 Montoro (75′), 2 – 1 Velillas (79′)

Targetes grogues:

Catalunya: Montané (15′), Joel (53′), Óscar (84′)

Aragó: David Sánchez (46′), Luís Sánchez (73′), Gabarre (77′), Avellano (83′)

Tripleta arbitral:

Àrbitre: Sr. Vicente Alexandre MUÑOZ BAQUERO
Assistents: Sr. Brian DÍAZ SÍAZ i Sr. David HERRERA VARGAS
4t àrbitre: Sr. David ROVIRA CAMPA

Fuente F.C.F.
informa Sportsdecanostra.com

Los comentarios están cerrados.