Sports de ca Nostra

ATC Baleares – RCD Mallorca (Juvenil DH) 1-1

1A falta de derby palmesano entre Mallorca B i Baleares, enguany hem hagut de presentarmos a nes partit des juvenils que se jugava a Binissalem.

Haguent acabat s’entrenament des primer equipo, una vintena de persones mos hem dirigit cap es poble. Arribam a sa segona part i sa sorpresa se presenta, mos pretenem fer pagar per voure un partit de al·lots de 16 anys quedant poc més de 35 minuts i amb s’afegit de que a nes nostro camp no s’els hi cobra. Una estafa en tota regla, que llógicament no hem consentit. Destacar sa gent de sa «taquilla» (una tauleta davant sa porta amb un parell de balearicos) que mos han tractat de mala manera fins i tot amb agressions cap a sa nostra gent, quant es nostro comportament era totalment correcte. Es lladres des camp, criden a sa guardia civil i els hi exposam lo que passa. Agrair ses seves bones maneres i sa comprenssió que han tengut amb noltros davant aquesta estafa en tota regla.
Sapiguent que no podiem entrar, hem començat a animar a nes carrer. Perqué ni mos estafaràn, ni tampoc mos aturaràn. Después d’un rato, hem observat una caseta d’electricitat que donava a nes camp i hem decidit voure es partit desde allà adalt. Peró es partit per noltros ha durat poc, ha tornat sa guardia civil fent-mos baixar d’allà i identificant a un grapat de membres que lo únic que feien era animar a nes seu equipo.
Davant sa ja imposible voluntat de voure es partit i alentar a s’equipo, s’ha esperat a que es agents acabessin sa identificació i s’ha animat a nes juvenil del mallorca desde defora des camp.
Against modern football
jovesdesilla.blogspot.com

Los comentarios están cerrados.