Sports de ca Nostra

EL FÍSICS CIUTADELLA DE TAEWKONDO ES POSA EN MANS DE LA MEDALLA DE PLATA A LONDRES’12 BRIGITTE YAGÜE

lucha-2La nostra tripleta de competidors de taewkondo, junt amb el seu monitor Àngel Quevedo, es desplacen aquest divendres a Mallorca, al Palau Municipal d’Esports d’Inca concretament, a on participaran per primera vegada en el Programa Coaching Deportivo y Entrenamiento Personalizado en Taewkondo.
Es la primera vegada que el FÍSICS CIUTADELLA participa en aquest entrenament d’alta competició, i segons el monitor Àngel Quevedo, la intenció és “entrar de ple dins aquest programa de feina per a millorar i competir al més alt nivell el dia de demà”.
Aquest divendres a Inca els ciutadellencs estaran a les ordres de quatre grans figures internacionals del taewkondo com son la medalla de plata als JJOO de Londres 2012, Brigitte Yagüe, junt amb Juan Antonio Ramos i José Luis Méndez, també olímpics i amb un currículum que impresiona només veure’l.
Amb aquesta important passa el FÍSICS CIUTADELLA deixa clar que aposta fort de cara al futur pel taewkondo.lucha2

Los comentarios están cerrados.