Sports de ca Nostra

VIDEO PARTIT RTVº PENYA ARRABAL – AT. MANACOR (2-1)

CapturaPartit molt intens el vist aquest diumenge al camp del Penya Arrabal i marcat principalment per l’estat del camp,  molt banyat  i on controlar la pilota era una odissea. 

Victòria dels ciutadans per la mínima amb dos gols després de poc més de dues arribades a la porteria defensada pels  manacorins. Acurçà distancies n’Agustín Gómez en el minut 18, tres minuts després del gol del Penya per part den Thiago Santos. Al minut 33 marcar el definitiu 2 a 1 n’Ivan Sánchez i pogué empatar el partit en el darrer segon l’equip den Miquel Angel Carrión  després d’estavellar la pilota en el travesser

PRIMERA PARTE DEL PARTIDO

 

SEGUNDA PARTE DEL PARTIDO

 

 

Fuente www.cdmanacor.es
Informa Sportsdecanostra.com

Los comentarios están cerrados.