Sports de ca Nostra

Noticies del Club Voley Soller

voley soller cadets

 

 

 

INFANTIL FEMENI A : DISCRETA VICTORIA DEL CVS FET A SÓLLER

SENIOR FEMENI : EL CVS SOLLER TOURS FA BONS ELS PRONÒSTICS DAVANT EL CIUTADELLA I JA PENSA EN L’ESPORLESPosted: 03 Dec 2013 04:43 AM PST

CVS Sóller Tours 3-0 CV Ciutadella (25-15/26-24/25-19)
Suma i segueix l’ Sóller Tours davant un batallador Ciutadella.
L’equip Solleric es va emportar una nova victòria en un partit a priori senzill que només va tenir una mica de color en el segon set per la bona tasca de l’equip visitant amb el seu servei i la seva jugadora estrella Maria Bonafont .
Després d’un primer set on el Sóller Tours imposava el seu ritme i major pegada l’equip menorquí baixava ràpidament el cap per claudicar despres d’un servei directe de Maria Amengual.
En el segon set diversos errors no forçats provocaven un set molt més estret i deixava un final gairebé d’infart per acabar guanyant 26-24.

En la tercera mànega es va començar amb millor ritme i es manava al marcador fins que un punt de relaxació estrènyer una mica el marcador, els atacs per les ales de Blanca Campillo i Maria Acosta posaven les coses al seu lloc i deixaven el set vist per a sentència.
L’equip local va fer molt de mal amb el seu atac i cal destacar el gran partit en atac de Maria Acosta, la defensa de Carol Martínez i el seriós partit en totes les facetes d’una no habitual com Bàrbara Mayol.
Paula (4) i Maria (9) varen ser determinants
El tècnic David Pérez es mostrava satisfet però caut : «Content per la victòria i el rendiment d’algunes jugadores, l’equip està bastant bé però aquesta setmana hem de recuperar la intensitat de partits com Bunyola per mantenir aquesta tercera plaça i hem de millorar la concentració i la mobilitat sobretot en recepció, sinó contra equips que ens exigeixin amb el seu servei tindrem problemes».
Moment del partit de pretemporada jugat pel CVS Sóller Tours contra l’Esporles
Amb aquest resultat el Sóller Tours arriba a la tercera plaça i juga el proper dissabte 7 de desembre a les 17.00 h contra el quart classificat en una difícil pista difícil com és la d’Esporles davant un equip al qual se li ha guanyat en pretemporada i les seves jugadores tenen aquesta espina clavada de guanyar a l’equip del Club Volei Sóller.

CADET FEMENÍ B: LA MANCA DE CONCENTRACIÓ SEGUEIX SENT LA TÒNICAPosted: 02 Dec 2013 11:39 PM PST

CV Sóller 1–3 AD Alaró (13-25/25-23/7-25/20-25)

Pel CV Sóller jugaren: Maria Bisbal, Aina Frias, Maria Arbona, Cris Bisbal, Teresa Morey, Marta Valls, Rosa Grancha, Encarna Capó, Silvia Peña, Silvia Sánchez, Isa Borras i Clara Coll.
Després d’arrancar molt bé la lliga aconseguint dues victòries consecutives, les nostres nines del Cadet B pareix que han caigut en una espiral de derrotes, doncs dissabte es va tornar a perdre per tercera vegada, tot i aconseguir guanyar un set a cada un dels tres partits perduts.

Tal com es pot veure al resultats dels sets en aquest partit, les nines tenen l’habilitat de jugar el millor volei que saben, però també del pitjor. La manca de regularitat en concentració i feina durant tot el partit és el factor que està passant factura de cara a aconseguir la victòria.
El partit va començar amb la desconcentració habitual dels dos anteriors: recepcions fallades i descontrol al mig de la pista, i reacció al final del set que no serveix de gaire per poder emportar-se el set. Aquesta reacció aquest cop es va notar al segon set, el qual es va guanyar per un ajustat 25-23, molt treballat i lluitat. Però es veu que la concentració va ser cosa momentània, doncs el tercer set va ser desastrós, sense molta historia per part de les nostres, i un resultat final de 7-25 per a les alaroneres. El quart set es va semblar al segon, jugant un altre cop concentrades i fent la feina en defensa i recepció que s’entrena durant la setmana, tot i que al final no va bastar.
SILVIA SANCHEZ MOSTRA LA SEVA MILLORA SETMANA RERA SETMANA
Destacar, dins tota aquesta muntanya russa que es crea als partits, a Sílvia Sánchez, demostrant que quan es vol millorar i aprendre tal cosa depèn d’un mateix. Aquest és el camí a seguir, constància i esforç als entrenaments duen recompenses.
Aquest cap de setmana no hi ha lliga degut al pont de la Constitució. Les nostres nines tornen a jugar el proper 14 de desembre a les 11:00 a Porto Cristo. Esperem que dues setmanes entremig serveixen per millorar molts aspectes del joc i la concentració.

INFANTIL FEMENI C : BON TERCER SET DAVANT UN RIVAL SUPERIORPosted: 02 Dec 2013 11:21 PM PST

Const. Marc Galindo Sóller 0-3 La Salle Pont d’Inca (8-25/16-25/20-25)
Aquesta setmana el Construccions Marc Galindo jugà contra la Salle Pont d’Inca. Començàrem el partit molt frets. Les jugadores solleriques cediren els dos primers sets molt fàcilment. Fou en el tercer on tregueren el seu millor joc amb moltes ganes i il·lusió tot i que no s’aconseguí la victòria però es va jugar de tu a tu a un equip que comptava amb mes estatura i experiència.
La setmana que ve descans pel pont de La Constitució que l’equip aprofitarà per fer un sopar de germanor amb les jugadores pares i tècnics al Bar de Son Angelats . Proper partit a casa enfront del Cide B, un altre partit difícil, esperem que la bona feina de les jugadores als entrenos ens dugui més alegries.

INFANTIL FEMENI A : DISCRETA VICTORIA DEL CVS FET A SÓLLERPosted: 02 Dec 2013 11:12 PM PST

CVS Fet a Sóller 3-1 St. Josep Obrer (25-17/25-11/16-25/25-16)

Nova victòria del nostre equip CVS Fet a Sóller en la lliga infantil femenina per un 3-1 davant el conjunt col·legial del Sant Josep A, que li permet seguir adalt de la classificació. Però en aquest partit es va manifestar que, tot i la victòria el nostre conjunt no va tenir el seu millor partit i el seu joc va deixar molt que desitjar ja que es va guanyar per la major qualitat tècnica de les seves jugadores tant en el servei com en atac.

Però el joc de conjunt va deixar molt que desitjar, amb males transicions defensa-atac que les nostres no culminaven. Per contra el conjunt visitant del Sant Josep A va demostrar que es un equip en construcció que va lluitar amb molta voluntat, destacant per damunt de tot la seva tasca en defensa, controlant els potents remats sollerics.
Proper partit de les nostres d’aquí a quinze dies, de nou a Son Angelats, davant el Sagrat Cor A.

Los comentarios están cerrados.