Sports de ca Nostra

VOLEY ; JUVENIL FEMENI : ÈPIC TRIOMF DEL D·TEX SOLLER A BUNYOLA CV ( 2-3 )

C.V.SollerÈpic,extraordinari,espectacular,partits d’aquells que fan afició,no parlem de victòria,ni de l’ equip derrotat,no va haver vencedors ni vençuts,només dos equips que van brindar al públic un gran partit,grans jugadores ahir en els dos equips,segurament millors persones,però grans jugadores,em sento enormement agraït al club la possibilitat d’entrenar a un grup com aquest,gràcies,de veritat .

Dies com el de dissabte em fan entendre que aquest esport no deu,no pot,no ha de ser minoritari,patirem,i tant que patirem,però va valer la pena,això segur,si senyor.
Parlant del partit diguem que va tenir 3 fases clarament diferenciades,un primer set on les forces van estar igualades però les de la vall dominaven per un estret marge fins al final,on per causes puntuals i errors puntualment greus,va fer que el set es decantés a favor de les locals 25 a 23 .

Una segona fase d’impotència total durant tot el segon set,en el qual qualsevol intent de reacció de les nostres juvenils s’esvaïa o bé en bloqueig,o defensant pilotes impossibles o en el pitjor aspecte que va tenir l’equip,recepció,merescut resultat a favor de les de Bunyola de 25 a 14.

I per últim la tercera fase del partit que va durar els tres últims sets,on les lleones de Sóller i de Bunyola van treure el millor d’elles,servei tàcticament ben treballat que feia dificilíssima la recepció contraria,més joc inteligent,increïble treball en defensa per part de els dos equips,atac ara ja si més potent i millor dirigit per les nostres, bona feina també en bloqueig que,en aquest aspecte las Bunyolinas van ser millors per la seva major envergadura,encara que no els hi bastà, ja que el tercer i quart set van caure en el costat visitant,forçant un cinquè set,que,encara que és ben sabut que el tie-break és una loteria, les juvenils del CVS encaraven amb les dents estretes i amb la ferma determinació que no havien remuntat un 2 a 0 en contra per anar-sen de buit,de cap de les maneres,faltaria,i amb el suport del nombros públic que s’havia desplaçat, van dominar aquest parcial i van aconseguir una treballada però merescuda victòria.

Així que enhorabona, encara que sense temps per relaxació, ja que el dimecres vam rebre a un altre montruo de la lliga, el totpoderós CIDE al qual només se li podrà ficar mà jugant al 120%, traient pit i lògicament amb el suport incondicional de la nostra fantàstica afició .

I perquè consti en acta, recordar a l’equip que, si bé és veritat que és fantàstic, això està més que demostrat, es pot millorar moltíssim més, i per aconseguir-només hi ha una manera, entrenar mes dur, mes seriós i amb la ment oberta a canvis, a evolucions, en no dir que ja n’hi ha prou.

Paula Fuster,Aina Freixas,Neus Castell,Maria Martorell,Irene Gomila,Antònia Tovar,Nena Ramon,Neus Morell,Maria Bestard,Miquela Socias,Maite la Mas i la cadet Adela Mas,sent baixes fleki i Claudia Trias per lesió.

Los comentarios están cerrados.