Sports de ca Nostra

C.V.Soller ; CADET FEM. A , DECEPCIONANT PARTIT DEL CONST. MIQUEL MORELL SOLLER

Soller cadete Femenino

Soller cadete Femenino

El cadet de Const. M. Morell soller va tenir una mala actuació en la seva visita al poliesportiu de Na Caragol d’Artà, perdent per un clar i contundent 3-0.

Res a dir a la clara victòria del conjunt local que va demostrar damunt la pista la seva superioritat, ja que es va voure un equip local molt ben posat damunt la pista amb les idees molt clares del que tenien que fer. Amb un joc d’atac molt encertat, destacant en aquest aspecte la jugadora local Paula Pascual.
Per part visitant poques coses a dir ja que les nostres varen jugar amb poca intensitat, amb poca implicació de les jugadores en el joc i així es molt difícil afrontar un partit davant conjunts com l’Artà. Nomes cal esperar una reacció de les nostres jugadores en el propers partits.

`4

Los comentarios están cerrados.