Sports de ca Nostra

Crònica dels partits de l’Atlètic Escolar. 23 i 24 de novembre 2013

Divendres, 23 de novembre, a les 20’30 h a Capdepera, jugava el sènior masculí que va guanyar contra el Bàsquet Manacor 71-67. El partit va començar a favor dels locals, agafant un avantatge clar en el primer període. L’Escolar no va passar pena en tot el segon i quart temps, gràcies a la difèrencia aconseguida al primer. Però al quart, el Manacor va remuntar amb l’ajuda de dos triples que varen fer perillar la distància. L’encert en tir lliure dels darrers minuts, va mantenir la tranquil·litat a la banqueta gabellina. Destacar l’actuació de Dani Rico, qué va anotar 28 punts.

El premini masculí va jugar dissabte, 24 de novembre,  a Capdepera a les 10:00h contra el Sa Pobla. Molta feina queda per fer en aquest grup novell, què encara te molts de problemes per poder disputar un partidet amb conceptes senzills. Segur que serà qüestió de més partits de experiència i feina als entrenaments. Tot arribarà.

Tot seguit, va jugar el mini femení contra el Joan Capo, Felanitx. Tot i començar amb un primer temps igualat, les locals anaren augmentant en l’encert i aconseguint una setmana més tancar el marcador 56-25. Els assistents vàrem poder gaudir d’una anotació molt alta. Els entrenadors estan molt contents amb la feina de les jugadores.

El mini masculí va jugar a casa del Porto Cristo a les 17:00h. Va aconseguir una còmoda victòria, tancant el marcador al segon període, gràcies a un bon començament en atac. Després varen aprofitar per donar minuts als més novells. El marcador es va tancar 4-34.

A les 19:15 h a Montuïri, jugava el nostre  infantil femení. Què va disputar una primera meitat molt igualada contra les líders de la seva lliga (31-30). Després del descans va ser una altra història, la relaxació de l’Escolar va permetre que les rivals s’imposessin amb facilitat, aconseguint una abultada victòria (72-46).

A les 19:15 també jugaven les júnior femení a Lloseta (segones de grup). Les nostres varen començar guanyant el partit amb un avantatge de 16 punts. A la segona part, les locals es varen posar ses piles i varen aconseguir igualar el partit, el final es va disputar en les darreres jugades, amb victòria del rival per 62-58. Cal destacar la bona feina de la júnior Carme, que va aconseguir una vintena de punts.

Al júnior masculí li tocava jugar contra UGUI La Salle-B A Palma, 20:30. Partit que se presentava difícil, degut a la falta del jugador Toni. Això feia que només fossin vuit jugadors, dels quals dos eren cadets. Davant tenien un La Salle, amb dotze  jugadors que posaven molta intensitat i pressió.  Amb això, els nostres varen aconseguir defensar molt bé, mantenint el marcador a prop fins al darrer temps. Però l’espessor en atac no els deixava girar la truita. Al final, baixaren els braços i el rival va aconseguir augmentar la distància en el marcador amb un resultat final de 61-25.

Per posar punt a  la jornada, diumenge (24 de novembre) a les 10:30h  el cadet masculí es va desplaçar a Felanitx. Dura derrota contra el líder de la lligueta, què varen dominar des del començament. Els gabellins no es trobaren còmodes en cap moment. Exceptuant el tercer període 17-16. El resultat final fou 80-42.

 

Guillermo Mir
Cap Vermell

Los comentarios están cerrados.