Sports de ca Nostra

LA NOVA CAMISETA DEL CVS ES PRESENTA EN SOCIETAT

ImageProxy El passat dissabte, el CVS va realitzar un acte en que va presentar la nova camiseta del club. De moment, la llueixen els equips femenins, però de mica en mica, els masculins tambe la tendran.
Presentà l’acte el President del Club Volei Sóller, Alfons Ramon que donà la benvinguda als assistents i donà la paraula a Albert Ros com a promotor de l’idea i de coordinar el procés de creació de la nova samarreta del Club.

 

Albert explicà com, degut al contacte amb l’empresa Geff Sport per a suministrar les camisetes del CVS d’ara en endavant, es va plantetjar fer un disseny personalitzat. I de seguida es va pensar en vincular l’imatge del club amb Sóller. La filosofia del club, de fer feina per els nins sollerics, de no anar a cercar jugadors foranis i de ser conscients de que el sentiment de poble i de club van, i han d’anar agafats de la ma, va agradar i posar d’acord a tots els membres del club.
Arrel d’això es començà a pensar en quina imatge es podia utilitzar per tal que tothom, amb un cop d’ull, identifiques el CVS amb el poble de Sóller. I de totes les propostes, va arrassar l’idea d’utilitzar la coneguda imatge comercialitzada per Pau Marti i ara, pel seu fill Gregori Marti, en diferents objectes, com a record de Sóller. L’imatge, creada per l’artista català Xavier Salvador i cedida a Pau Marti en el seu moment, representa diferents espais diferencials de la nostra vall com son les muntanyes, el port, el tramvia i els horts de tarongers. Tot combinat amb els millors colors i una composició extremadament atractiva.
ImageProxy.-ImageProxy

Los comentarios están cerrados.