Sports de ca Nostra

JOCS ESPORTIUS ESCOLARS 2013/2014

i_news12982Rotger ,Vicepresesident del Consell de Mallorca, Joan Antoni Ramonell, Director Insular d’Esports de la Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca i Antoni Ferragut,president de la Federació de Tennis de les Illes Balears han signat avui dia 26 de Novembre un protocol d’actuacions per a la promoció del tennis en el marc dels Jocs Esportius Escolars entre la poblaciJoan ó escolar de l’illa de Mallorca.
Amb aquest acord, la FTIB es compromet a promocionar, publicitar i donar suport al programa esportiu de la Direcció Insular d’Esports, Jocs Esportius Escolars, per la temporada 2013/2014, en el qual s’hi podran inscriure tots els nins i nines.

El programa JEE destinat a nins i nines en edat escolar té com a objectius principals oferir i potenciar les activitats esportives, potenciar la participació dels infants, contribuir al desenvolupament dels joves, potenciar la participació per igual, crear un hàbit esportiu i promocionar el joc net i l’esport sense insults; i possibilita a les entitats que s’inscriguin en un conjunt d’activitats esportives diverses.

Aquest any és el segon que es duu a terme amb un circuit escolar de tennis dins el programa de Jocs Esportius Escolars.

Los comentarios están cerrados.