Sports de ca Nostra

Segona-B ; 1-1: Plantant cara davant l’Atlético Baleares

CapturakkkkkkkkEl filial blanc-i-blau segueix en un gran estat de forma a la Ciutat Esportiva després d’empatar 1-1 davant l’Atlético Baleares que arribava a la cita compartint liderat amb el Llagostera. L’equip de Manolo Márquez va fer-se amb el control del partit fins als instants finals i va gaudir de diverses opcions però van ser els visitants qui es van posar per davant gràcies a un gol de falta. Borja, abans del descans, va posar l’1-1 al marcador que resultaria definitiu.
Els jugadors de Márquez no es van deixar sorprendre en els instants inicials del partit per un Atlético Baleares que va voler intimidar a base de rondar els dominis de Pau. Ràpidament però, el domini es va tenyir de blanc-i-blau, aportant la intensitat que necessitava el partit per fer-se amb el control de l’esfèric i del joc.

Així van arribar tres grans ocasions per l’Espanyol B que només la mala fortuna va evitar que acabessin amb gol. Joan va connectar una gran volea des de fora de l’àrea que va sortir fregant el pal. Acte seguit va ser el torn d’Aday que no va poder enviar a dins un cop de cap a la sortida d’un córner. La tercera i una de les més clares va ser per Mamadou que després d’una jugada col•lectiva va veure com el seu xut es perdia per poc per sobre el travesser.

Però tot i el domini local, els visitants no van necessitar generar cap ocasió per deixar gelada la Ciutat Esportiva amb un xut de falta de Xisco des de la frontal que es col•lava a la porteria sense que Pau ho pogués evitar. La reacció espanyolista va ser immediata i Caballé va filtrar una passada de la mort per Borja que no va arribar-hi per ben poc. El davanter blanc-i-blau va poder treure’s el mal gust ràpidament, ja que una pilota recuperada entre Joan i Aitor acabava a peus de Borja que enviava un xut potent al fons de la porteria per arribar el descans amb l’empat al marcador.

La segona part va arrencar amb una gran oportunitat per capgirar al marcador amb un xut sec de Joan que va salvar el porter visitant en una gran acció quan la pilota ja agafava el camí de l’escaire. Poc després van ser els balears els que van posar a prova a Pau amb un tret de Florin que va treure molt bé a baix el porter espanyolista. Amb el pas dels minuts el partit va entrar en una fase menys elèctrica on els equips no arribaven amb tanta facilitat a l’àrea rival i amb més interrupcions que dificultaven un joc més fluid. El partit es va complicar pels interessos de l’Espanyol quan a falta de deu minuts pel final l’àrbitre va expulsar a Aitor després d’una picabaralla amb un rival.

Amb la inferioritat el control va passar a mans visitants però filial no es va arronsar i va seguir plantant cara tot buscant la victòria. Caballé la va tenir en un xut des de la frontal que va desviar un defensor a córner quan el porter ja estava venut.

Fitxa tècnica:

Espanyol B: Pau, Rober, Aitor, Raíllo, Eric (Ferran, min.45), Caballé, Borja, Joan, Aday (Jairo, min.56), Mamadou (Canario, min.71) i Clerc.

CD Atlético Baleares:Víctor, Álvaro, Oller, Mairata, Nacho (Ignasi, min.72), Esteban, Xisco, Cristian, Pedro Capo, Thiago i Florin.

Gols: 0-1, Xisco (min.27) i 1-1, Borja (min.35).

Àrbitre:Sr. Enrique Sanchís Cambra (Col. Valencià). Va amonestar a Esteban (min.60), Álvaro (min.64), Raíllo (min.65), Borja (min.90) i Mairata (min.90). Va expulsar a Aitor amb vermella directa al minut 79.

Incidències: Prop de 500 espectadors a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Pagina web RCD.Español

Los comentarios están cerrados.