Sports de ca Nostra

Cort ret homenatge a quatre ciutadans de Palma que són campions del món de petanca‏

Grupo Petanca

Mateo Isern: “La petanca és un esport molt arrelat a la nostra ciutat i tenim més de 2.500 fitxes federatives”

 

 

Palma, 21 de novembre de 2013.- El batle de Palma, Mateo Isern, juntament amb el tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet, i el director general d’Esports, Damià Vich, han rebut avui al saló de plens de l’Ajuntament els quatre campions del món de petanca de Palma: Jerònima Ballesta, quatre vegades campiona del món; Catalina Mayol, dues vegades campiona del món; María José Pérez, una vegada campiona del món, i David Corrales, una vegada campió del món, a més de molts d’altres títols nacionals i internacionals.

 

El batle de Palma ha retut un merescut homenatge a les quatre figures i, en el seu discurs, ha manifestat que “la petanca és, des de fa molts anys, un esport molt arrelat a la nostra ciutat; quasi cada barriada té el seu camp de petanca, on juguen homes i dones sense límit d’edat i tenim a Palma més de 2.500 fitxes federatives”.

 

Mateo Isern ha tingut una menció especial per a la presidenta de la Federació Balear de Petanca, Aina Sastre, que exerceix aquest càrrec des de fa 25 anys, i a qui ha fet entrega d’una placa commemorativa. Isern ha afegit que aquests darrers anys “ha estat l’època de més triomfs i alegries per a aquest esport”.

 

El primer edil també ha tingut unes paraules en record de Jaume Mesquida, a qui deuen el seu nom les noves pistes de la Federació i que fou espòs d’Aina Sastre. Mateo Isern ha dit que el seu record es manté “inesborrable” i ha puntualitzat que era “una persona molt estimada, va ser un autèntic pioner de la petanca, i gran abanderat d’aquest esport”.

 

 

Cort rinde homenaje a cuatro ciudadanos de Palma que son campeones del mundo de petanca

Mateo Isern: “La petanca es un deporte muy arraigado en nuestra ciudad y tenemos más de 2.500 fichas federativas”

 

Palma, 21 de noviembre de 2013.- El alcalde de Palma, Mateo Isern, junto con el teniente de alcalde de Cultura y Deportes, Fernando Gilet, y el director general de Deportes, Damià Vich, han recibido hoy en el salón de plenos del Ajuntament a los cuatro campeones del mundo de petanca de Palma: Jerònima Ballesta, cuatro veces campeona del mundo; Catalina Mayol, dos veces campeona del mundo; María José Pérez, una vez campeona del mundo, y David Corrales, una vez campeón del mundo, además de muchos otros títulos nacionales e internacionales.

El alcalde de Palma ha rendido un merecido homenaje a las cuatro figuras y, en su discurso, ha manifestado que “la petanca es, desde hace muchos años, un deporte muy arraigado en nuestra ciudad; casi cada barriada tiene su campo de petanca, donde juegan hombres y mujeres sin límite de edad y tenemos en Palma más de 2.500 fichas federativas”.

Mateo Isern ha tenido una mención especial para la presidenta de la Federación Balear de Petanca, Aina Sastre, que ejerce este cargo desde hace 25 años, y a quien ha hecho entrega de una placa conmemorativa. Isern ha añadido que estos últimos años “ha sido la época de más triunfos y alegrías para este deporte”.

El primer edil también ha tenido unas palabras en recuerdo de Jaume Mesquida, a quien deben su nombre las nuevas pistas de la Federación y que fue esposo de Aina Sastre. Mateo Isern ha dicho que su recuerdo se mantiene “imborrable” y ha puntualizado que era “una persona muy querida, fue un auténtico pionero de la petanca, y grande abanderado de este deporte”.

 

 nota de premsa i fotografíes Ajuntament de Palma
informa Sportsdecanostra.com
.

 

 

 

 

 

 

 

Los comentarios están cerrados.