1ª NACIONAL ; CV. MANACOR – CV. ALMORADI : 3-2 (19-25, 25-23, 25-19, 18-25, 15-7).

19 noviembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

OLYMPUS DIGITAL CAMERADels 4 partits jugats fins ara, a tres el nostre equip ha hagut de jugar els 3 Sets.

El rival del dissabte pasat era el CV. Almoradí, un equip que l’any pasat jugava a Superlliga 2 i que, aquest any,va renunciar a jugar a la Superlliga.

En el primer Set els manacorins no varen jugar al seu nivell i varen perdre aquest primer Set amb claretat. L’entrada de Miquel Gallego en el segon Set va revolucionar un poc el partit i va encendre l’anim del nombros públic que hi havía al Pavelló, que no va aturar d’animar al nostre equip fins que va acabar el partit. Aquest segon set va esser molt igualat i va caure del nostre costat per 25-23. En el tercer Set el nostre equip va continuar jugant amb la mateixa intensitat que en el segon Set i se va impossar amb claretat per 25-19. En el quart Set va esser l’equip alacantí el que se va impossar amb claretat per 18-25. En el tiebreak del cinqué Set, els nostres jugadors varen començar molt fort i varen guanyar per un clar 15-7.

Es fa difícil, sobre tot pel gran partit que varen jugar tots els nostres jugadors, pero aquesta setmana volem destacar al més petit d’estatura del nostre equip, Javi Martínez, un gran jugador i que, a més cal destacar, que el partit va finalitzar amb un “gorro” seu. També cal destacar el gran partit que va fer l’opost de l’Almoradí, Pablo Lorenzo, que va esser amb molta diferencia el máxim anotador del partit.

Aquest diumenge el nostre equip torna tenir una sortida complicada, ja que juga dins el CV. Valencia, tercer classificat, un lloc per amunt de nosaltres.    

Fuente CV.Manacor 

Comentarios cerrados