Sports de ca Nostra

CVS SOLLER Noticies

cv.sollerCVS SOLLER TOURS 1-3 CV BUNYOLA (26-24/17-25/7-25/21-25)

Es va tenir  aprop. El Sóller Tours donà la cara davant el rival més potent de la lliga . En un primer set de voleibol d’alts quirats on les jugadores de Sóller van ficar més intensitat i cor es van endur la primera mànega per un ajustat 26-24 davant l’eufòria de la grada i els «si es pot , si es pot» de fons.
Això va despertar a les Bunyolines que van tirar d’orgull , qualitat i experiència per endur-se una segona mànega on l’inoportuna lesió d’Acosta va fer efecte i el Sóller Tours va pagar un alt peatge a l’esforç del primer set . El tercer set va ser per oblidar tot i que es van fer canvis i el tècnic local va sol · licitar els temps tècnics no es va canviar massa i tot passava per un miracle en el quart set .

Les solleriques van tirar de casta i amb un bon servei i un alt sacrifici en defensa portaven el quart set a un estret final on l’experiència de les visitants els va donar la victòria i no es va poder derrotar al coco de la lliga .

 
ELS DOS EQUIPS OFERIREN MOMENTS DE VOLEI DE GRAN NIVELL
Com deia el delegat Solleric , «orgullós de les noies perquè ens han fet somiar » . El tècnic local David Pérez acabà amb gust agredolç. Felicitar al Bunyola i a les meves jugadores per l’espectacle ofert , encara que varem tenir les nostres opcions i no les varem poder aprofitar . Agrair l’ànim de l’afició perquè és un plaer jugar amb aquesta calor a la grada . Toca recuperar-se i pensar en un altre dur rival com és Pòrtol per poder estar en els llocs de «privil-legi».
 
El Sóller Tours disputa la seva següent jornada el diumenge 24 a Blanquerna a les 12.00 contra Pòrtol.
 

CADET FEMENI A : CLARA VICTORIA DEL CONST. MIQUEL MORELL SOLLER

Posted: 18 Nov 2013 01:23 AM PST

CONST. M.MORELL SOLELR 3-0 CV MURO A (25-12/25-15-25/17)

 
L’equip del Construccions M. Morell Sóller, va aconseguir una nova victòria per 3-0 davant el conjunt del CV Muro, un conjunt en el qual destaca la jugadora Xisca Font, una gran jugadora amb gran projecció però que no es veu acompanyada al mateix nivell per la resta de l’equip. L’equip visitant tot i la derrota es mostrà com a un equip molt lluitador que no donà cap pilota per perduda.

En canvi el nostre equip va destacar el joc de conjunt, amb bona feina tant en recepció com defensa i encertades des del servei. Així mateix cal destacar el potencial en remat que va ser superior al d’altres partits.

 
EL CONST. M. MORELL MOSTRA UNA BONA EVOLUCIO
 
Les nostres nines tornaran a jugar el pròxim dissabte a les 12 al pavelló Son Angelats davant el conjunt del San Josep A, esperant una nova victòria.

INFANTIL FEM. A : EL CVS FET A SOLLER VA SER MOLT SUPERIOR

Posted: 18 Nov 2013 01:13 AM PST

CVS FET A SOLLER 3-0 LA SALLE PONT D’INCA (25-12/25-10/25-11)

El nostre infantil A va rebre la visita de la Salle Pont D’Inca en el pavelló de son Angelats guanyant amb claredat per 3-0 amb parcials còmodes en els tres sets.

L’equip de ciutat es un conjunt en formació en que destaquen dues individualitats per damunt les altres jugadores fent un joc molt irregular, tot el contrari del nostre equip que tot i les baixes per lesió de Bujosa i Estarelles, va mostrar el seu potencial en el joc de conjunt, amb bones transicions defensa-atac, bon servei que feia que les contraries tinguessin problemes amb la construcció del joc.
 
 
 
En definitiva una altre nova victòria de les solleriques, esperant el proper partit el proper divendres a la difícil pista del Cide A.

INFANTIL FEMENI C : EL CONSTRUCCIONS MARC GALINDO SOLLER SEGUEIX AMB LA SEVA EVOLUCIO

Posted: 17 Nov 2013 11:21 PM PST

CONST. MARC GALINDO SOLLER 0-3 ENTREC. MONTESION D (16-25/14-25/11-25)
 
Les solleriques disputaren el seu tercer partit oficial en la seva temporada d’estrena en competició oficial. Tot i no haver assolit cap victòria, les jugadores de l’Infantil C mostren la seva evolució partit rera partit.
Un equip de joves promeses solleriques que lluiten en una categoria on les diferències físiques son importantissimes. Aquest passat divendres, contra el Montesion D, es tornà a notar la diferència física i sobretot amb el servei, les palmesanes desnivellaren els tres parcials.

Quant el joc era fluit i es podia construir la jugada i cercar els tres tocs, les diferències s’escurçaven però no fou suficient per posar en perill la victòria visitant.

Es nota el progres de les nostres partit a partit assegurant un bon futur pel volei solleric.
 
EL CONST. MARC GALINDO EL DIA DE LA PRESENTACIO
 
La propera setmana, visitam el San Cayetano en partit que es jugarà a les 10.00 h del matí al pavelló de la UIB. Enhorabona i a seguir fent feina!!..

JUVENIL FEMENI : GRAN PARTIT DEL D·TEX SOLLER DAVANT UN MOLT BON SANT JOSEP

Posted: 18 Nov 2013 12:23 AM PST

ST. JOSEP OBRER A 0-3 D·TEX SOLLER (18-25/16-25/19-25)
 
Gran victòria la protagonitzada per les nostres juvenils a la pista del Sant Josep Obrer per un contundent 0 a 3,en un partit vistós on les solleriques es varen haver d’emprar a fons per no donar opcions a les locals.
Els tres sets es poden resumir mes o menys de la mateixa manera, on els dos primers van ser controlats per les nostres i un tercer en què va haver de remuntar en 2 ocasions, si bé és veritat que les errades fetes per les visitants en servei i amb una recepció no molt encertada per moments, ocasionava el desavantatge en el marcador.

Un fet molt positiu va ser la contundència en atac sobretot per zona 4, ja que així tots aquests atacs es materialitzaven en punt.
Aquesta setmana les juvenils descansen, fet que s’aprofitarà per preparar un dels partits claus en les aspiracions de l’equip, contra el CV Bunyola, a les quals s’enfrontaran el proper dia 30 a les 16:30 h al pavello municipal de Bunyola, on sense cap dubte es posarà a prova la vàlua d’aquest equip.
 
EL D·TEX SOLLER SEGUEIX INVICTE
 
Varen jugar Paula Fuster,Aina Freixas,Neus Castell,Maria Martorell,Irene Gomila,Antònia Tovar,Nena Ramon,Neus Morell,Maria Bestard,Miquela Socias,Maite la Mas i la cadet Adela Mas.

Los comentarios están cerrados.