Sports de ca Nostra

Voley 1ª Balear Masculí Manacor – Podes i Tales CV Pòrtol (19-25, 22-25 i 16-25.)

PORTOL 1 BALEAR MASCULINOL’equip del Podes i Tales CV Pòrtol s’ha imposat clarament al CV Manacor al partit corresponent a la cinquena jornada de la lliga de primera balear masculina. La diferència de joc entre els dos equips ha permès la participació activa de tots els jugadors visitants, que van acumulant experiència de cara als partits decisius que vindran a la segona volta.

El CV Manacor ha presentat un equip molt descompensat, amb dos bons atacants per les ales acompanyats d’un col·locador justet i un centre inexistent. Aquesta situació, afegida a la quantitat d’errors en saque de l’equip local, ha facilitat sobremanera la nostra feina.

La única nota discordant ha estat al segon set, quan una succesió d’errades en recepció per la nostra part ens ha posat per darrera en el marcador, encara que la situació s’ha restablert després d’un canvi i lleugers ajusts a les responsabilitats.

En general un partit molt profitós en quant als jugadors menys habituals que han demostrat que dia a dia van cresquent i estan preparats per assumir majors responsabilitats.

Los comentarios están cerrados.