Sports de ca Nostra

Voley Infantil Femeni A ; MONTESION B 0-3 CVS FET A SOLLER (10-25/9-25/10-25)

voley soller infantilsLes nostres nines de l’Infantil CVS FET A SÓLLER es desplaçava al col·legi Montesion amb il·lusió d’aconseguir una nova victòria i de fet així va ser guanyant per un clar 0-3, però no esperaven guanyar amb tanta autoritat en el marcador, ja que els parcials varen ser 10-25, 9-25, i 10-25. Però la veritat que les nostres jugadores feren un joc molt complet amb totes les facetes i l’entrenador solleric rotava a totes les seves jugadores damunt las pista però jugas qui jugas no es notava en el camp i això feia que l’equip funcionas a bon nivell i les rivals es defensaven com podien del joc de les visitants.
Les nostres nines tornaran jugar el proper divendres a les 18h al pavelló de son Angelats rebent la visita de la Salle Pont d’Inca.

Los comentarios están cerrados.