Sports de ca Nostra

SENIOR FEMENI : CV CONSELL 0-3 CVS SOLLER TOURS (22-25/10-25/14-25)

1Segueix el Sóller Tours en la seva ratxa guanyadora . Aquesta vegada a domicili davant el Consell que va anar claudicant poc a poc davant el vendaval de joc solleric i que va oferir menys resistència de l’esperada.
En un primer set una mica erràtic on el Sóller Tours no s’acabava de deixar anar, va haver de ser la serenitat de Maria Acosta i el bon fer de Carol Martinez en la seva posició de lliure que van donar l’equilibri per endur-se la primera mànega 25-22 .

En el segon i tercer set l’equip va millorar en servei i es va viure una millora en el joc amb les centrals Marga , Bàrbara i la capitana Paula Pinya amb més protagonisme. Van tornar a entrar totes les jugadores en pista i destacar els punts de Blanca Campillo i l’eficàcia de Maria Amengual per acabar amb parcials relativament còmodes.

L’entrenador , David Pérez, es mostrava satisfet i ressaltava : «És important que totes les jugadores estiguin ficades i aportant coses i crec que això és molt bo de cara als propers partits . Tenim moltes variants, combinacions i això ens fa més imprevisibles per als rivals».
Proper partit contra Bunyola , probablement el millor equip de la categoria , dissabte 16 a Son Angelats a les 19:00 h.
«Té ​​diverses jugadores que han actuat a Superlliga , Superlliga 2 i una internacional , és un partit per gaudir nosaltres i l’afició . Confio que amb el públic de cara si ens surt un bon partit puguem donar-li algun ensurt i per descomptat no renunciem a la victòria, encara sabem el complicat que és».

Los comentarios están cerrados.