SENIOR FEMENI : CV CONSELL 0-3 CVS SOLLER TOURS (22-25/10-25/14-25)

13 noviembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
1Segueix el SĂłller Tours en la seva ratxa guanyadora . Aquesta vegada a domicili davant el Consell que va anar claudicant poc a poc davant el vendaval de joc solleric i que va oferir menys resistĂšncia de l’esperada.
En un primer set una mica errĂ tic on el SĂłller Tours no s’acabava de deixar anar, va haver de ser la serenitat de Maria Acosta i el bon fer de Carol Martinez en la seva posiciĂł de lliure que van donar l’equilibri per endur-se la primera mĂ nega 25-22 .

En el segon i tercer set l’equip va millorar en servei i es va viure una millora en el joc amb les centrals Marga , BĂ rbara i la capitana Paula Pinya amb mĂ©s protagonisme. Van tornar a entrar totes les jugadores en pista i destacar els punts de Blanca Campillo i l’eficĂ cia de Maria Amengual per acabar amb parcials relativament cĂČmodes.

L’entrenador , David PĂ©rez, es mostrava satisfet i ressaltava : «És important que totes les jugadores estiguin ficades i aportant coses i crec que aixĂČ Ă©s molt bo de cara als propers partits . Tenim moltes variants, combinacions i aixĂČ ens fa mĂ©s imprevisibles per als rivals».
Proper partit contra Bunyola , probablement el millor equip de la categoria , dissabte 16 a Son Angelats a les 19:00 h.
«TĂ© ​​diverses jugadores que han actuat a Superlliga , Superlliga 2 i una internacional , Ă©s un partit per gaudir nosaltres i l’aficiĂł . Confio que amb el pĂșblic de cara si ens surt un bon partit puguem donar-li algun ensurt i per descomptat no renunciem a la victĂČria, encara sabem el complicat que Ă©s».

Comentarios cerrados