Sports de ca Nostra

Eivissa; Consell, Federació de Futbol i Gasifred arriben a un acord per promoure el futbol sala

IMG_4798-300x197El conseller d’Esports i Joventut, Rafa Triguero, ha anunciat aquest matí l’acord al qual s’ha arribat entre el Consell Insular, la Federació de Fútbol i l’entitat Gasifred amb l’objectiu de promoure el futbol sala a Eivissa, un esport que en els darrers anys ha perdut bona part de la seva implantació.

A la roda de premsa també han assistit el delegat de la Federació, Vicent Bufí; el delegat de Futbol Sala, Rafael Albert, i els representants de l’entitat  Gasifred Juan Ruiz, Ricardo Ruétalo i Juan Antonio Torres.

Des de la Federació Balear de Futbol s’estructurarà una competició d’aquesta disciplina que s’iniciarà el pròxim 7 de desembre i en la què hi podran participar tots els joves interessants de fins a 18 anys. Aquest torneig acollirà les categories compreses entre prebenjamí fins juvenil, a més d’una competició femenina.

Per la seva banda, l’entitat Gasifred continuarà les seves tasques en la promoció d’aquest esport i, a través de les seves escoles, tractarà de dinamitzar i apropar el futbol sala a les escoles dels diferents municipis de l’illa.

Triguero ha mostrat la seva satisfacció sobre l’acord entre les diverses institucions i ha explicat que l’objectiu d’aquesta iniciativa respon a l’actual demanda perquè el futbol sala “torni a arrancar a l’illa, ja que aquesta disciplina sempre ha comptat amb un fort suport escolar”. Finalment, Triguero ha destacat la predisposició i l’esforç d’aquestes institucions per “mantenir viu el futbol sala”.

Per participar en aquesta competició, únicament serà necessari el pagament de l’assegurança escolar de 6,42 euros, taxa que, a més, permetrà els joves participar en qualsevol altra disciplina inclosa en el Programa d’Esport Escolar del Consell Insular. El termini d’inscripcions romandrà obert fins al pròxim 27 de novembre a la delegació de la Federació Balear de Futbol. www.noudiari.es

Los comentarios están cerrados.