Sports de ca Nostra

C.V. SOLLER ; BON PARTIT A CASA CONTRA UN MILLOR MANACOR-B DE LO QUE DIU ES MARCADOR

c_v_sollerNova victòria de les juvenils femenines del CVS devant un CV Manacor – b que dóna síntomes de bon equip , però que en cap moment les de la vall van permetre que traguessin pit o somiessin amb una possible victòria o tan sols amb un set .
Així que el partit no dóna per a molta cronica , el resultat va ser un clar 3 a 0 amb parcials de 25-5/25-15/25-11 , resultat que compte la realitat vista sobre del terreny de joc , donant minuts com sempre a totes les jugadores .
La mes gran i interessant notícia del matx va ser el retorn del nostre puntal Antònia Tovar , que després d’1 és lesionada torna a punt per aquest tram de lliga en què les coses es posen interessants alhora que complicades , ja que a partir de ara tenim 5 partits on les coses es posaran al seu lloc i la ja es posaran totes les cartes sobre la taula , començant aquest proper diumenge a les 10h contra un molt bon equip com és el Sant Josep -A al poliesportiu Germans Escales , que de bon segur obligués a les solleriques a començar a suar ia treure el seu millor volei

Van jugar Paula Fuster,Claudia Trias;Aina Freixas,Neus Castell,Maria Martorell,Irene Gomila,Adela Mas,Antònia Tovar,Neus Morell,Maria Bestard,Miquela Socias i Maite Mas,no entrant en la convocatòria les lesionades Fleki Reynes i per jugar amb ses seniors Nena Ramon

Los comentarios están cerrados.