Sports de ca Nostra

At.Baleares ; Convocatòria de premsa (Foto Oficial) / Convocatoria de prensa (Foto Oficial)‏

At-Baleares-ultimisima31Demà dimecres (13 Novembre) es realitzarà la fotografia oficial del primer equip de la temporada 2013/14. Tindrà lloc al Parc de la Mar de Palma, al davant de la Seu a les 15:45 h. Així l’Atlètic Balears vol demostrar el seu compromís amb la ciutat de Palma en particular i les Illes Balears en un any on la gran majoria de jugadors i cos tècnic són d’aquesta terra. Hi estau tots convidats. ________________
 Mañana miércoles (13 Noviembre) se realizará la fotografía oficial del primer equipo de la temporada 2013/14. Tendrá lugar en el ‘Parc de la Mar’ de Palma, frente a la Seu a las 15:45 h. Así el Atlético Baleares quiere demostrar su compromiso con la ciudad de Palma en particular y las Islas Baleares en un año donde la gran mayoría de jugadores y cuerpo técnico son de esta tierra.

Los comentarios están cerrados.