Sports de ca Nostra

FÍSICS CIUTADELLA ; FRANK MUÑOZ, ENTRE ELS MILLORS DEL MÓN

frank-3El púgil de Ciutadella Frank Muñoz, habitual del FÍSICS CIUTADELLA, ha fet història i s’ha classificat per primera vegada per disputar la final del Superkombat K1 després de derrotar ahir vespre al lluitador de Bòsnia Muamar Tufekcic en l’eliminatòria. El menorquí, en una dura i complicada baralla davant el seu rival bosnià, ha aconseguit en l’Olimpia Sports Hall de Ploiesti (Romania) el bitllet per a l’última batalla que se celebra el 21 de desembre a Galati. La “Pantera”, que ja està entre els vuit millors boxadors del món de K1, s’ha imposat per decisió dels jutges en una vetllada màgica per a l’esport espanyol.

En acabar el combat Frank Muñoz va expressar la seva enorme satisfacció i la seva gratitut al poble de Ciutadella i de Menorca, als que va ‘notar’ que el recolzaven quan després d’anar guanyant còmode als dos primers assalts, al tercer se li va complicar un poc. Al final però, alegria desbordada.

Los comentarios están cerrados.