Sports de ca Nostra

DOSA CF.; AVUI CONEIXEM A N’EN…PEPE, ENTRENADOR DELS CADETS DE SEGON ANY‏

pepeEl nostre cadet major juga aquesta setmana AMB EL CE ALAIOR, i per açò  avui xerram amb en Pepe, el nostre entrenador. Per an Pepe, el rival  d’aquesta setmana «fa un futbol de possessió i te bons jugadors, essent l’actual campió cadet. Crec que  serà un partit intens i amb ocasions de gol. Hem fet feina durant la  setmana per arribar el millor possible, encara que justets d’efectius»,  ens explica.

Per al tècnic, el seu equip ha tingut un INICI DE  COMPETICIÓ «molt bo, els jugadors han agafat ràpidament les idees que  proposo i ens estan sortint. Ara ve el difícil, que és mantenir-ho i  seguir millorant. I sobre tot, ser conscients que algun moment dolent  pot venir si ens relaxam o creim que la feina està feta», avisa en Pepe.

De cara a aquesta temporada, els OBJECTIUS de l’equip són «tenir  jugadors preparats per un moment donat poder anar amb el juvenil de  LLiga Nacional. I els que l’any que ve hi pugin, estar al màxim de  preparats».

Per acabar, admet obertament en Pepe que en el DOSA CF es troba «molt bé, és com una gran família. La gent fa feina amb  molt de gust, i amb una relació molt bona entre tots nosaltres», acaba.

SORT PEPE !!! SORT DOSA CF !!!

DosaCF per Sportsdecanostra.com

Los comentarios están cerrados.