Sports de ca Nostra

CADET FEMENÍ B: BON PARTIT A L’ESTRENA DE LA LLIGA ; CV SÓLLER 3–0 ESPORLES VC (25-10/25-20/25-19)

c_v_sollerPel CV Sóller jugaren: Isa Borras, Maria Bisbal, Aina Frias, Maria Arbona, Cris Bisbal, Teresa Morey, Marta Valls, Rosa Grancha, Encarna Capó, Silvia Peña, Paula LLabrés i Ines Ballester.Bon primer partit de lliga per a les nostres cadets B contra l’Esporles on totes les jugadores convocades van poder gaudir de minuts dins la pista i van demostrar que, quan volen, juguen un molt bon volei.
En el primer set les solleriques van sortir molt concentrades i això es va veure reflectit al marcador, doncs no donaren opció a les esporlerines, i jugant molt be els frees que venien de l’altre costat del camp, quasi sempre s’aconseguia un bon punt, 25 a 10 i cap al segon set, on després de veure com s’havia desenvolupat el primer, les nines es van relaxar i van fer que el set fos més ajustat. Començaren a aparèixer errors en defensa i una mica de desordre. Tot i això es va guanyar 25 a 20. Al tercer, l’entrenadora va aprofitar per fer uns quants canvis i donar entrada a pista a les que menys havien jugat fins a aquell moment i, per uns instants es va anar una mica al darrera en el marcador, però després de demanar un temps mort i parlar amb les nines, la reacció a dins el camp fou l’esperada, doncs el marcador es va tornar a posar al nostre favor i es va tancar el partit per 25 a 19.
Aquesta setmana toca seguir fent feina, doncs el proper dissabte els espera el segon partit de lliga contra Àgora Portals a les 13h.

Los comentarios están cerrados.