Sports de ca Nostra

LLIGA NACIONAL JUVENIL: DOSA CF, 1-SAN FRANCISCO, 2 EL FUTBOL NO ÉS JUST ALTRE VEGADA AMB EL DOSA

dosaNou pal de mala sort per DOSA CF. El nostre primer equip que prepara el veterà entrenador Jesús Carretero segueix sense aconseguir sumar cap punt en les deu primeres jornades disputades, a pesar que ahir al Municipal de Sant Antoni, el San Francisco va jugar amb deu jugadors a partir del minut 20 de …la primera meitat.
El conjunt de Ciutadella va millorar les seves senssacions i durant els 90 minuts va competir i va tenir opcions de sumar el seu primer punt d’una temporada 2013-14 que serà molt i molta llarga.
Zulla va anotar el primer gol a favor a Sant Antoni pel DOSDA CF, que significava el momentani i esperançador empat 1-1, però en un error de la saga ciutadellenca, els mallorquins del San Francisco van aconseguir el definitiu 1-2 en el marcador.

Los comentarios están cerrados.